NOSTALGIE IN EEN MODERN JASJE!

KIJK VERDER DAN DE GEVEL! UNIEK EN ZEER SPECIAAL WONEN MET APPARTEMENT VOOR DE VERHUUR OF EIGEN BEWONING EN GROTE LOODS. UNIEK IN ONS DORP EN UW AANDACHT ZEKER WAARD!

Rietgans. Makelaars in exclusief wonen heeft een unieke combinatie te koop die ons hart sneller doet kloppen.

 

Het heeft werkelijk alles, wonen, appartement, leuk voor de kinderen die het toch al moeilijk hebben op de huizenmarkt, en een loods voor een eigen bedrijf aan huis. Het geheel is in perfecte staat. De huidige bewoner heeft bijna alles zelf gedaan, is een pietje precies en daar plukt u de vruchten van. Wat denkt u van 237 m2 wonen en ook nog eens 148 m2 hobby, schuur en of garage voor auto’s en andere doeleinden geschikt. Het geheel loopt van Dorpsstraat 653 Noord Scharwoude tot aan de Voorburggracht. Aan de achterzijde heeft de loods een elektrische deur en een aparte loopdeur. Ideaal.

U merkt wel hoe enthousiast wij zijn en dat is volledig terecht!

Indeling Woonhuis:

Entree, trapopgang, deur naar de woonkamer. Direct bij binnenkomst omarmt dit huis u volledig, wat een heerlijke ruimte met open keuken en eetgedeelte. De woonkamer met erker en hardstenen vloer met vloerverwarming en balkenplafond is zo passend bij dit bijzondere huis dat u her zeer waarschijnlijk niets aan wilt doen. De keuken is handgemaakt door de eigenaar. De keuken heeft een geweldig Falcon fornuis en meer dan genoeg opbergruimte. Het geheel woonkamer, eetgedeelte en keuken is ruim, gezellig en helemaal van nu en licht van kleur. Het staat goed in de verf en heeft mooie details.

Eerste Verdieping woonhuis:

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Natuurlijk zijn de slaapkamers goed van grootte en goed afgewerkt. Alle drie de slaapkamers hebben een eigen wastafelmeubel. De badkamer is netjes en voorzien van toilet en douchehoek. Alles werkt maar wij verwachten dat u de badkamer waarschijnlijk wel wilt vernieuwen.   

GREASE IN EIGEN HUIS:

Dit is werkelijk uniek. U krijgt ook direct zin om te gaan dansen en een feestje te bouwen. Herbeleef Olivia NEWTON JOHN en JOHN TRAVOLTA in eigen discotheek! GREASE aan de Dorpsstraat. Volledig terug in de tijd maar wel met een knipoog. Want alles wat u hier ziet staan, doet het! Voorzien van bar, karaoke installatie, bier tap en in de kleuren van weleer. GREASE leeft! Wij weten zeker dat het een meerwaarde heeft aan uw woonplezier. Natuurlijk kunt u aan deze ruimte een andere invulling geven. maar te gek is het!

APPARTEMENT:

We raken niet uitgesproken over deze locatie en wat het u allemaal te bieden heeft. Het huis heeft niet alleen een woonhuis en een te gekke “discotheek”. Het heeft ook een prachtig appartement. Voorzien van woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Het heeft een eigen opgang en toegang zodat het uitstekend geschikt is voor zelfstandig wonen en of een B&B bijvoorbeeld. Ook het appartement is eigenhandig gemaakt en u gaat ook hier zien, er is een vakman bezig geweest. Dus u hoeft niet handig te zijn, het is ruim en start klaar!

LOODS-WERKPLAATS-GARAGE:

WERKEN AAN HUIS. Een gigantisch ruimte 148m2 groot stelt u in staat om met gemak een werkplaats aan huis te hebben. Doordat er een overhead deur is en de hoogte zeker richting de 4 meter gaat, kunt u met gemak met een bus of camper binnen staan. Natuurlijk reeds voorzien van krachtstroom. De ruimte is goed in te delen of zoals nu een open ruimte van circa 9 bij 16 meter. Wonen, werken, aan huis, ook dat is met deze schuur eenvoudig in te vullen. Dus ZZP er opletten deze kans komt maar een keer voorbij!

BUITENLEVEN:

Dit woonhuis heeft alles. Ook uiteraard een tuin. Heerlijk beschut en vooral zonnig! Genoeg ruimte voor u. Barbecueën, lezen, eten, in deze tuin is het allemaal te doen. Buitenleven geeft hier een dorpsgevoel ondertussen knijpt u zichzelf in de arm om waar u woont.

Tot Slot:

Bent u op zoek naar Multi functioneel wonen met heel veel extra’s en een knipoog naar vroeger. Waar de huidige eigenaar u alles kan vertellen over de aanpassingen welke hij zelf heeft gedaan. In uitstekende staat en midden in het dorp gelegen. Waar iedereen jaloers wordt dat u zo woont en waar u ontzettend gaat genieten. Dan is Dorpsstraat 653 Noord Scharwoude uw huis! Dit huis leeft en danst. Kom en overtuig u. Wij zijn al overtuigd.

 

Woonoppervlakte: circa 237 m2, overige inpandige ruimte circa 148 m2, Inhoud circa 1454 m3  


Bekijk pand op Google Maps.