Vrijstaande karakteristieke woning, midden in het dorp, met een ruime tuin op het zuid-westen.

Dit voormalige schooltje, gelegen aan de Dorpsstraat 829 midden in het landelijke dorp Oudkarspel, is nu in de verkoop gekomen!

Wel vermelden wij direct dat dit vrijstaande woonhuis met garage aandacht nodig. De woning zelf is in goede staat en door de huidige eigenaar in het verleden al voorzien van onder andere gedeeltelijk nieuwe kozijnen (noordzijde nog niet) en een veranda. De wanden en plafonds in woonkamer en keuken zijn fraai gestukt.

De woning heeft een ruime oprit naar de achter in de tuin gelegen garage. De woning is gelegen tussen de Dorpsstraat en de Voorburggracht. U kunt zowel vanaf de Voorburggracht als van de Dorpsstraat het perceel bereiken.

Entree:

Voorzijde, ( Dorpsstraat ) voordeur, hal, en deur naar aan voorzijde gelegen kamer. Deze kamer kunt u inrichten als kantoor of werkkamer. Trapopgang naar eerste verdieping. Deur naar woonkamer met openkeuken. De woonkamer en openkeuken zijn licht, goed afgewerkt (stuc) en ruim. De keuken is aan de voorzijde. De keuken is netjes. De woonkamer heeft en-suite deuren naar de geweldige kamer aan de achterzijde. Deze “extra” kamer is aan de tuin gelegen en direct aan de veranda. Deze kamer is echt een extra bij dit huis, u kunt er  vele kanten mee uit! Eigen ideeën kunt u hier goed invullen. Aan de achterzijde zijn ook het toilet en de wasruimte aanwezig.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. Deze kamers zijn ruim genoeg maar vragen om aandacht. De ruimte van de badkamer is groot en uw wensen kunt u hier zeker realiseren.

Buitenleven:

Het buitenleven op deze plek is van de zon genieten tot in de late uurtjes. De tuin is op het westen gelegen en vanaf de veranda gaat u hier zeker met uw gezin en/of vrienden aan een lange tafel genieten van het buitenleven. Ook al ligt dit huis tussen twee drukkere straten in, in de tuin is het wel goed toeven. De garage is ruim en goed bereikbaar, zowel vanaf de Voorburggracht als vanaf de Dorpsstraat. De tuin biedt u genoeg mogelijkheden, hier kunt u zich helemaal uitleven!

Tot slot:

Bent u op zoek naar een vrijstaand huis, waar wel wat aandacht nodig. Dan is dit een huis welke uw interesse zeker waard is!

U bent van harte welkom!

 

 


Bekijk pand op Google Maps.