UNIEKE KANS. BUITENWONEN OP ZN MOOIST.

Gelijkvloers wonen op een meer dan riant perceel van 2250 m2 eigengrond op een unieke locatie midden in de natuur in alle rust met volop privacy! 

Onder de rook van Amsterdam, slechts 6 kilometer buiten de stad en ook varend bereikbaar, ligt Durgerdammergouw 29. Op deze unieke locatie staat een levensloopbestendige bungalow.

Op het “landgoed” is nu een vrijstaande woning met woonkamer, drie slaapkamers, badkamer aanwezig. Wonen midden in de natuur en toch alle voordelen van een wereldstad binnen handbereik!

Ook een stenen schuur welke is voorzien van vloerverwarming en alle voorzieningen, voor badkamer en toilet, is al voor u gebouwd. De huidige eigenaren hebben er sinds 2008 gewoond en gaan helaas, met bloedend hart weg. Voor u de kans om op een unieke locatie in Nederland te wonen. Vanaf het eigen perceel vaart u Amsterdam binnen.

De Durgerdammergouw bestaat uit vrijstaande woonhuizen en agrarische bedrijven gelegen tussen de weilanden en nabij natuurgebieden en toch op slechts enkele minuten van de hectiek van de wereldstad Amsterdam. Op korte afstand van de karakteristieke dorpen Ransdorp met een nieuwe basisschool en kinderopvang en Durgerdam. Durgerdam biedt uitzicht over het IJmeer en Kinselmeer. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de biologische "Landmarkt', het winkelcentrum Waterlandplein of Winkelcentrum Boven 't IJ met een groot scala aan winkels en de dagelijkse markt. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A-10. Amsterdam Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving met een grote diversiteit aan scholen, sportgelegenheden, horecagelegenheden. De ADAM Toren, filmtheater EYE, en de Noord-Zuid lijn maken van Amsterdam Noord een hotspot met steeds meer allure, en is nog lang niet uit ontwikkeld.

Wij kunnen ons voorstellen dat uw interesse is gewekt! U bent van harte welkom.

 

 

Bijzonderheden:
- Prachtig dijkdorp, superligging!
- Grootte kavel circa 2250 m2
- Gelegen op eigen grond
- Parkeren op eigen terrein.
- Circa 6 km tot metrostation Noord (Noord-/Zuid-lijn)
- Basisschool en kinderopvang op korte afstand in Ransdorp.


Bekijk pand op Google Maps.