LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE! DURGERDAMMERGOUW 31 AMSTERDAM

Op een perceel EIGEN GROND van maar liefst 2255 m2 kunt u wonen, vrijheid beleven en ook direct naar het centrum van Amsterdam varen! Op slechts een aantal kilometer van het Centrum kunt u in het prachtige buiten wonen! Landerijen om u heen en de wetenschap dat de Metropool aan uw voeten ligt.

Nu staat er een bungalow van circa 81 m2. U kunt deze uiteraard moderniseren of een vergunning aanvragen om een “gewoon” huis te bouwen.  In de directe omgeving worden steeds meer vrijstaande huizen gebouwd.

De uniek locatie leent zich uitstekend om zowel alle ruimte en vrijheid te hebben rondom het perceel en uniek te wonen. Huidige bestemming is, permanente bewoning. Nu nog tot circa 100 m2 en maximaal 3 meter hoog. Dat kunt u mogelijk wijzigen door bij de gemeente een vergunning aan te vragen voor een ander te bouwen woonhuis. De huidige bewoners hebben hier meer dan 40 jaar gewoond en gaan helaas, tot hun spijt verhuizen. Dus voor u de kans! Om hier met uw geliefde te onthaasten en te wonen en van een buitenleven te genieten die jaloersmakend is.

Heeft u vragen? U bent van harte welkom!

 

Woonoppervlakte: circa 81 m²

Gebruiksoppervlakte externe bergruimte: circa 82 m²

Bruto inhoud woning: circa 348 m


Bekijk pand op Google Maps.