RIANTE WOONBOERDERIJ/ LOFT ZEER GESCHIKT VOOR MEERDERE GEZINNEN EN BED EN BREAKFAST.

Bent u op zoek naar een werkelijk riante woonboerderij welke in een uitmuntende staat verkeerd, dan is dit uw kans!

Uiteraard geschikt als fijn familiehuis en ook voor samenwonen met anderen. Er kunnen ook extra bed en breakfast kamers worden gerealiseerd en er zijn er ook die direct klaar zijn voor gebruik. Hier is het woord, GROOT zeker van toepassing! En toch ook knus, gezellig, echt een familiehuis. De prachtige aan de achterzijde gelegen veranda zorgt dat u vele uren kunt mijmeren over de dag en de toekomst. Kom en verbaas u over heel veel moois en de mogelijkheden!

Ruim rijpad met ruimte voor meerdere auto’s. Er staan meerdere boerderij stijl woningen bij deze woonboerderij.

Entree:

Direct bij binnenkomst is het verbazen, stil zijn en opnemen. Na enige tijd beseft u, dit is werkelijk uniek en geweldig verbouwd. Zeer bijzonder. We kunnen u ook moeilijk aangeven wat u allemaal gaat zien en beleven. Dat is het juiste woord. Beleving! De geweldige ruimtes welke ook sfeervol zijn ingedeeld zijn zonder meer, groot, hoog en open. En ook uitdagend en praktisch. De woonkamer met openkeuken en het zicht naar de eerste verdieping is adembenemend. Toch ook weer, als u zich in de keuken bevindt, praktisch en luxe. De woonkamer is voorzien van een houtkachel (Brutus) waar u graag wilt zitten met uw gezin of met vrienden. De keuken is uiteraard voorzien van alle moderne apparaten. U kunt er met gemak een tafel in kwijt waar u met velen aan kunt zitten. Niet alleen ontbijten, ook spelletje spelen, samen komen en met de kinderen of vrienden en familie goeie gesprekken te voeren zet een lange tafel neer en u zult al genieten van wat deze woonboerderij u biedt. 

Eerste verdieping:

Via een open trap komt u op de eerste verdieping. Ook hier is even rondkijken, verbazen en uiteindelijk enthousiasme wat u zal overvallen. Prachtig verbouwd, mooie en duurzame materialen, houten deuren die uit de wand spatten en luxe! Dat is de eerste verdieping. Er zijn vier ruime slaapkamers en twee badkamers. Ook een aparte wasruimte en aparte opbergruimte zijn hier gelegen. RUIM, RUIM, RUIM, dat is ook hier het juiste woord. Prachtige en mooi afgewerkte slaapkamers.  Luxe badkamers waarvan een voorzien van een bad en uiteraard inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De ander badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Er zijn overal nieuwe dakramen geplaatst en er is veel licht. De eerste verdieping is de boerderij in een modern jasje.  

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping ook met vaste trap bereikbaar eigenlijk de derde verdieping! Is nog een slaapkamer met eigen badkamer aanwezig. Dat is de vijfde slaapkamer en de derde badkamer in totaal. Meer dan genoeg ruimte dus voor een gezin of gezinnen! Ook deze verdieping is goed afgewerkt en zo te betrekken, net als de gehele woonboerderij, koffers meenemen en wonen!

Garage:

Er is een grootte garage aanwezig welke meer dan genoeg auto’ s kan stallen. Uiteraard kunt u hier ook een hobbyruimte of extra B&B ruimte van maken. Keuze geheel aan u.

BED EN BREAKFAST, OUDERS KANGAROO LATEN WONEN? OF EEN TWEEDE GEZIN MEE LATEN WONEN?

Deze woonboerderij is uitermate geschikt voor een B&B, ouders in laten wonen of met een tweede gezin hier wonen. Het is zeker mogelijk! Er zijn aan de voorzijde van de woonboerderij aparte ruimte welke geschikt zijn en of geschikt gemaakt kunnen worden voor nog meer B&B. de staat van deze aparte ruimte met eigen entree, is heel goed. Het hoeft niet heel moeilijk te zijn deze beide “appartementen” geschikt te maken voor inwonen, verhuur op basis van B&B. Uw inkomen gaat er fors op vooruit!

Buitenleven:

De woonboerderij heeft ruim 1100m2 perceel, een veranda waar u min of meer vrij uitzicht heeft en waar u de zon ziet onder gaan. U kunt rondom de woonboerderij lopen. Dus met het buitenleven zit het wel goed! Kom en geniet, gasten of alleen met uw familie, hierbuiten is het goed toeven.

Tot SLOT:

Wij brengen u heel graag en met plezier deze geweldige woonboerderij onder de aandacht. Fantastisch onderhouden, centraal in het dorp gelegen, Voorzieningen allemaal dichtbij en het wad en andere recreatiemogelijkheden op de fiets bereikbaar. Deze gigant, met Energielabel C, is voor vele doeleinde geschikt en er kan uiteraard ook met liefde met het gezin gewoond worden. De A7 naar Amsterdam is dichtbij en u bent binnen het uur in de randstad. De prachtige waddenzee ligt om de hoek. Wij kunnen helaas niet alles vertellen en nodigen u dan ook graag uit om met eigen ogen te zien wat een plaatje hier staat.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.