ALTIJD AL IETS BIJZONDERS WILLEN BEZITTEN? DAN IS DIT UW KANS!

Dit geweldige en zeer bijzondere pand is geschikt voor heel veel!  Wonen, verhuren, bed en breakfast, galerie, werken, dubbele bewoning? Alles is eigenlijk hier mogelijk! Dat het in goede staat is en een bijzonder object betreft, dat kunt u wel zien aan de foto’s! Dat het ook een warmtepomp heeft, een nieuwe cv-ketel (februari 2024) en 34 Zonnepanelen (2017) en spouwmuurisolatie, laat zien dat het huis op de toekomst is voorbereid! Het ligt ook nog eens volledig vrij en heeft een tuin aan de zonzijde! Wilt u nog meer voordelen? Kom dan kijken en overtuig uzelf.

Het voormalige mobilisatie-gebouw is heel bijzonder en ook duurzaam gebouwd. Muren waar u niet doorheen komt, een indeling welke verre van standaard is met onbegrensde mogelijkheden. Wilt u als voorbeeld 10 slaapkamers realiseren! En verhuren? Ga uw gang.

Kom Binnen:

En verbaas u! De hoge plafonds, de vele ramen, de betonnen vloeren, het open geheel, het is echt een apart gebouw. En mooi!

Bent u toe aan heel veel mogelijkheden, Werken, showroom, galerie, kangaroo-woning, bed& breakfast, of gewoon wonen? Het kan hier allemaal.

Nu op de begane grond, meerdere woonkamers, ook voorzien van keuken. Aparte badkamer, slaapkamer voor wie op de begane grond wil slapen, levensloopbestendig! Uiteraard ook met verschillende en mooi in elkaar overlopende ruimtes, prachtige werk- en presentatie ruimte, of heel veel aparte kamers realiseren om riant te wonen. Werkelijk alle leden van het gezin of meerdere gezinnen worden zeker blij van zoveel mogelijkheden en verschillende ruimtes. De begane grond is al zo ruim en heeft al zoveel mogelijkheden dat het ook voor ons, en we zijn veel gewend, een genoegen wordt om u rond te leiden en te vertellen wat zoal de mogelijkheden zijn naast wonen.

Eerste verdieping:

Een verdieping, welke groot is en toch huiselijk overkomt! Er zijn nu drie slaapkamers, een badkamer en een keuken. En het laat zich uitstekend lenen om er apart van beneden te wonen. Dus dubbele bewoning! Het kan hier prima. De ruime eerste verdieping is mooi, authentiek en goed afgewerkt. Natuurlijk kan het ook anders als u wilt, wij denken graag met u mee.

Tweede verdieping:

Ook hier is de ruimte fantastisch. Meerdere slaapkamers zijn hier op dit moment aanwezig, u kunt het natuurlijk ook zo laten, of er een totale make-over op los laten.  Zelfs hier kan gewoond en gewerkt worden als dat de wens is.

Kelder:

Wijnliefhebber? U kunt alvast een voorraad aanschaffen. Hier kunnen heel wat flessen worden opgeslagen. Uiteraard ook voor andere voorraad of opslag is het geschikt. Maar dat deze kelder een echte kelder is en u veel kanten ermee op kunt, staat vast.

Bed & Breakfast:

Ook dat zou uiteraard als dat een van uw wensen is goed kunnen. Er zijn heel veel mogelijkheden en dat vertellen wij u graag.

Galerie/werken aan huis.

Nu wordt er in het prachtige multifunctionele pand creatief gewerkt! En zou een galerie, of thuiswerk plek eventueel voor meerdere personen zeker haalbaar zijn. Ook voor creatieven is dit een unieke kans! 

Buitenleven:

De aan de achterzijde gelegen tuin is heel zonnig, kijkt uit over niets dan weilanden en geeft een ultiem vrijheidsgevoel. Zet een grote tafel neer, nodig familie en vrienden uit en geniet van de lange avonden en ondergaande zon. We weten zeker, genieten zoals het bedoeld is. Buitenleven is ruimte, rust en Hollandse luchten. Buitenleven, op slechts 400 meter van de Waddenzee en de natuur is nooit ver weg om een wandeling te maken over het voormalige Waddeneiland Wieringen.  Buitenleven, schone lucht opsnuiven, als u terugkomt genieten van een bijzonder woonhuis met vele plussen!

Tot slot:  

Het bijzondere object ligt dichtbij alle dagelijkse voorzieningen en een busstation.

De A7, richting Afsluitdijk, en Amsterdam liggen dichtbij. Hoorn, Den Helder en Harlingen zijn snel bereikbaar Het is een goede kans om wonen, werken, bed en breakfast en meer te combineren en weg te raken uit het drukke bestaan.  We raden u het van harte aan!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.