Wat een geweldige villa hebben we voor u in de verkoop gekregen!

Deze royale villa staat in Uitgeest-Zuid, in de gezellige wijk Waldijk. De bebouwing in de straat is gevarieerd met veelal luxe villa’s. Naast twee eigen parkeerplaatsen, is er voldoende openbare parkeergelegenheid en de buurt wordt omringd door groen en water. In de straat komt alleen bestemmingsverkeer. Scholen, kinderdagverblijven, recreatiegebieden, openbaar vervoer, sport en supermarkten zijn lopend of per fiets goed te bereiken. Vanuit Waldijk is de N203 met aansluiting op de N8/A8 en de A9 goed te bereiken. Hier woon je rustig, heb je volop ruimte, kun je elke dag weer genieten. Of je nu vrij bent of thuiskomt, ieder moment is een geniet-moment! Ook het duingebied en het strand van Wijk aan Zee en Castricum zijn binnen korte afstand bereikbaar. Kortom, een geweldige villa in een gewilde omgeving!

We kunnen u met een gerust hart aangeven: de huidige eigenaar is van de details, en dat ziet u direct terug in deze perfect afgewerkte villa.

 

Indeling:

Begane grond: Volledig vloer verwarmd.

Entree, hal, meterkast, toiletruimte, aparte wasruimte, trap naar zeer ruime kelder en trapopgang naar de 1e etage. Wat direct opvalt, is de hoogte van de plafonds.

Vanuit de hal loopt u de ruime en gezellige woonkeuken in. Deze royale woonkeuken, met alle denkbare inbouwapparatuur, zal een plek zijn waar u aan de keukentafel vele uren met het gezin en of vrienden zult doorbrengen. Vanuit de keuken kunt u de bijkeuken betreden met deur naar buiten. Ook handig om zo de villa te betreden, jassen op te hangen en een extra koel of vrieskast te plaatsen.
Afgescheiden door en-suite deuren bereikt u de living. De living is ruim, perfect afgewerkt en licht. Volledig gestukt en via openslaande deuren bereikt u de zonnige achtertuin. Naast de woonkamer is een aparte ruimte welke nu is ingericht als kantoor.

 

Kelder:

Volledig vloer-verwarmd. Dit huis heeft een echte ‘leef’ kelder. Een zee aan ruimte! (90,6m2 woonoppervlakte)

Op dit moment is de kelder opgesplitst in 3 ruimtes, aan een kant wordt de kelder als speelruimte/ fitnessruimte gebruikt. En aan de andere kant een hobbykamer en een logeerkamer met kastenwand. Iedere andere bestemming past hier ook, denk aan praktijk of salon aan huis, slaapkamers of werkkamers. De kelder wordt voorzien van frisse lucht door middel van een aparte balansventilatie met warmte-terug-win-systeem.

 

Eerste etage:

Op de eerste etage zijn de eerste 3 slaapkamers aanwezig, een aparte toiletruimte met zwevend toilet en twee badkamers die beide zijn voorzien van elektrische vloerverwarming. Badkamer 1 heeft een wastafelmeubel en een ruime inloopdouche. De andere badkamer heeft een luxe tweepersoonsligbad, ruime inloopdouche, en dubbele wastafel. Alles is van het designmerk Philippe Starck.

De ruime masterbedroom heeft een inloopkast. Uiteraard is de hele etage perfect afgewerkt. Koffers uitpakken en slapen maar kunnen we rustig zeggen.

 

Tweede etage:

Deze riante villa heeft een volwaardige tweede verdieping. De tweede verdieping is voorzien van 2 dakkappelen en nu ingericht met 2 ruime slaapkamers maar natuurlijk ook eenvoudig te gebruiken als werkkamer of hobbyruimte, het kan hier allemaal. De tweede verdieping geeft absoluut, door de ruimte en mogelijkheden een grote plus aan deze villa.

 

Buitenleven:

De achtertuin is noordwest gelegen en heeft de gehele dag zon. Hoe heerlijk is het, om na een dag werken ‘s avonds af te sluiten in de zon. Er is meer dan voldoende ruimte om heerlijk te relaxen en aan een grote tafel of in de loungehoek van de rust en ruimte te genieten met een koud biertje of een heerlijk glas wijn.

Buitenleven vindt u ook in de directe omgeving; sportverenigingen en natuur zijn in de directe omgeving te vinden. Thuiskomen na een heerlijke wandeling, dan is het binnen gezellig. Een heerlijk buitenleven welke goed past bij de villa en haar omgeving.

 

 

Garage:

Er is een aparte stenen garage. De garage is geïsoleerd en heeft een afmeting van 6x4 meter. De garage is met recht een extra, welke, ook juist bij een villa als deze, een meerwaarde geeft. 

Tot slot: bent u op zoek naar een perfect onderhouden vrijstaande villa welke in 2008 is gebouwd? Met 17 zonnepanelen (2018) zodat er bijna energie neutraal gewoond kan worden? Met garage, kelder en ruime tuin, een geweldige woonomgeving en ook nog eens dicht bij alle voorzieningen? Dan is Haverkamplaan 42 in Uitgeest uw aandacht meer dan waard. De villa is een echte gezinsvilla met een hoog gevoel van luxe wonen.


Hebben we uw interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.