LOCATIE, LOCATIE, LOCATIE!

Dat is waar het hier helemaal om draait. Locatie waar u en in de vrijheid woont, grenzend aan het Park van Luna en toch op slechts 10 minuten van Alkmaar of het centrum van Heerhugowaard.

Wandelen in de prachtige omgeving. Van hieruit de polder in om te gaan mountainbiken, om maar een voordeel van de locatie te benoemen, het kan vanaf hier heel eenvoudig. Zelfs paardrijden zou met een tuin van ruim 1600 m2 eigen grond en 400 m2 gratis te gebruiken gemeentegrond prima kunnen. Dus als u vrij wilt wonen met een droomuitzicht aan de voor- en zijkant, zou dit uw twee-onder-een- kap boerderij kunnen zijn.

Ook de vrijstaande schuur, volledig geïsoleerd, met verdieping is een geweldige plus. Heeft u een hobby, paarden, auto’s, muziek maken? Of als chill room voor uw kinderen? Het is een waar paradijs welke ook nog woon klaar gemaakt kan worden. Hoezo een unieke woonplek met heel veel mogelijkheden!

Natuurlijk is er ook aandacht nodig. De woonboerderij is lange tijd verhuurd geweest en heeft nieuwe liefde nodig. Dus twee rechterhanden zouden welkom zijn.  Maar als deze twee-onder-een-kap op top niveau is heeft u wel alles wat wenselijk is. En de geweldige locatie én het geweldige huis!

Oprit, door het hek rijdt u uw eigen terrein op. Uiteraard meer dan voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s. De geweldige schuur die prima als garage dienst kan doen maar ook voor vele andere doeleinden geschikt is!

Indeling:

Entree, hal, toilet en ruime woonkamer met open keuken en open haard. Prachtig uitzicht aan de voorzijde over de vrije natuur. De woonkamer is licht heeft een schuifpui en van alle kanten zijn er ramen die vrij uitzicht hebben. De keuken is gedateerd, alles werkt en voldoet nog wel maar wij verwachten dat u deze gaat vervangen. Ook op de begane grond is er een slaapkamer en een badkamer. Vanuit de hal/entree kunt u ook door naar de royale bijkeuken en de schuur.

Eerste etage:

Op de eerste etage zijn maar liefst vijf slaapkamers aanwezig. Deze zijn ook nog te herindelen naar wens van u zelf. Uiteraard geven deze ruimtes aan welke mogelijkheden het heeft. Ook is er ruimte voor een badkamer welke er nu niet is op deze eerste verdieping.

Hobbyruimte:

Er is aangrenzend aan het woonhuis een geweldige schuur/hobbyruimte aanwezig met een zolder! Deze zolderverdieping kan ook dienen als wonen voor uw kinderen of eigen werkplek indien gewenst. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden in deze totale ruimte. Zowel op de begane grond als ook op de verdieping. Hobby’s? U kunt u zich hier helemaal uitleven.  Paarden, auto’s, thuis werken, eigen speelruimte voor de kinderen, u zegt het maar!

Carport: naast en aan de schuur is er ook nog een carport aanwezig. Ook hier kunt u eenvoudig tuin gereedschap, auto’s en andere zaken goed stallen.

Buitenleven:

We geven het al aan bij de kop van dit schrijven. Locatie om jaloers op te zijn. Hier is buitenleven, vrijheid, privacy en vooral ruimte! En daardoor is er een buitenleven welke grenst aan de natuur die veel mogelijkheden heeft. U kunt naar hartenlust op het grondstuk een hut bouwen voor de kinderen, trampoline plaatsen en veel meer! Een oase aan rust, ruimte en vrijheid welke u elke dag, na een dag werken direct laat ontspannen! Een buitenleven waar de directe omgeving dit verlengt omdat het uitzicht vanuit de tuin het park van Luna is.

Tot Slot:

Een royale twee-onder-kap woonboerderij, welke een nieuwe liefde zoekt.

Ruim perceel 1640 m² eigen grond en 400 m² grond van de gemeente in gebruik.

Grenzend aan het Park van Luna. Op fietsafstand van de stad Alkmaar en Heerhugowaard. Treinstation, keuze tussen treinstation Alkmaar Noord of treinstation Heerhugowaard.

Twee rechterhanden zou fijn zijn.

Alle voorzieningen en sportverenigingen in de directe omgeving.

Landelijk wonen.

Dichtbij A9 naar Amsterdam.


Bekijk pand op Google Maps.