WONEN IN HET RIJK DER DUIZEND EILANDEN

Bent u op zoek naar wonen aan het water, doorgaand vaarwater waar u vanuit eigen tuin overal naar toe kunt varen? Dan is dit wederom een kans welke wij u mogen aanbieden. Rietgans. Makelaars in exclusief wonen, verkoopt ook deze vrijstaande woning in het Rijk der Duizend Eilanden heel graag aan u. Deze traditioneel gebouwde woning (steen/beton) op een ruime kavel van maar liefst 922 m2 is goed onderhouden en heeft rondom mooie kunststof kozijnen. Onderhoudsvrij,duurzaam en het is nauwelijks van hout te onderscheiden!

De woning heeft een ruime garage met een verdieping waar u best veel mee zou kunnen. Een extra slaapkamer of werkkamer kunt u hier eenvoudig realiseren. We denken graag mee. De woning is natuurlijk keurig onderhouden en toch gaat u er waarschijnlijk weer een eigentijdse draai aan geven waardoor het weer klaar is voor de volgende 20 jaar zullen we maar zeggen. U hebt rondom tuin en vrij uitzicht.

Indeling:

Entree, toilet, meterkast, trapopgang en deur naar de woonkamer. De woonkamer met open keuken is netjes en u heeft overal zicht op het groen. Zowel voor als achter kijkt u vrij weg u krijgt direct een vakantie gevoel. Natuurlijk gaat u de woonkamer naar eigen smaak inrichten, maar de materialen zijn degelijk en goed. De open keuken is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Inbouw koffieapparaat, inbouw oven/magnetron, vaatwasser, groot gasfornuis met oven en afzuiginstallatie. De keuken heeft genoeg opbergruimte. Vanuit de keuken loopt naar de grote bijkeuken. In de bijkeuken zijn op dit moment de wasmachine en wasdroger aanwezig en er is genoeg ruimte voor extra kasten waar voorraad en dergelijke kan worden bewaard. De bijkeuken heeft een deur naar de garage en de achtertuin.

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig en een badkamer. De slaapkamers zijn allemaal netjes en ook voorzien van kunststof kozijnen. De badkamer is ruim en zal naar onze gedachte wel worden aangepast aan deze tijd. De verdieping heeft betonnen vloeren. Er is een mogelijkheid om vanuit deze verdieping een doorbraak te maken naar de verdieping op de garage zodat u een extra (werk) kamer kunt realiseren. Wij hebben daar indien nodig bouwkundige voor om de plannen door te spreken.

Tweede verdieping:

Deze is met een vlizotrap bereikbaar en is een opberg ruimte waar u veel van de niet dagelijkse zaken kunt opbergen.

Buitenleven:

Deze vrijstaande woning aan het doorgaand vaarwater staat op een perceel eigen grond van maar liefst circa 922m2 de tuin is rondom en u kunt zicht hier volledig uitleven. De achtergelegen tuin is zonnig, en u kunt er een buitenleven van maken waar u geheel tot rust komt. Het water en de schitterende woonomgeving doet de rest. Buitenleven is hier boomhut bouwen, vissen, varen, schaatsen, zwemmen alles kunnen doen wat u graag doet. Buitenleven in een royale tuin met volop zon en wij weten het, we wonen al jaren in het gewilde woon/natuurgebied, hier wonen en buiten zijn is een voorrecht.

Tot slot:

Het Rijk der Duizend Eilanden is een uniek gebied, dicht bij het treinstation van Heerhugowaard, 15 minuten fietsen, Alkmaar op 15 auto minuten en Amsterdam binnen 40 minuten bereikbaar. Scholen, sport verenigingen, winkels en meer op fietsafstand. Kortom wonen in een omgeving waar niets meer verandert, natuur en wonen, gaan hier hand in hand.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.

 

       


Bekijk pand op Google Maps.