BUITEN WONEN EN DE LANDERIJEN ALS BUREN HEBBEN! DAT IS BUITENLEVEN OP Z’N BEST!

Ruimte, uitzichten, privacy en ook op fietsafstand van het Dorp! Uniek wonen, naast de landerijen met vrij uitzicht en heel veel groen. Dat is wat Kerkmeerweg 8 te Oudkarspel u te bieden heeft. Op een eigen perceel van ruim 3000 m2 staat ook nog eens een prachtig en in topstaat verkerend woonhuis inclusief recent geplaatste zonnepanelen. Hier vindt u niet alleen wonen, maar ook een buitenleven welke van de buitencategorie is.

Hier zullen niet alleen u, maar ook uw kinderen blij van worden. Alle ruimte voor u en voor hen. Ze kunnen hier nog echt buiten zijn. Wonen en buiten, op een plek waar vogels en natuur hand in hand gaan en u glimlachend alles blijft aanschouwen. 

Zodra u de dam overrijdt en uw auto parkeert voelt u de rust over u heen komen en kan het genieten beginnen.

Kom Binnen:

Entree, ruime hal, trapopgang en toilet. Deur naar de woonkamer. De woonkamer met ramen rondom geven u direct het gevoel van thuiskomen! Wat een sfeervolle, royale woonkamer met openkeuken en een aparte zit/lees kamer. Door de vele ramen rondom is er heel veel licht en van alle kanten kijkt naar het rondom aanwezige groen. Kom maar even bij. De woonkamer is top afgewerkt en op u eigen kleur na gaat en hoeft u vooral niets te doen. Alles is perfect. De aparte en open zit/leeskamer met openslaande deuren naar het zonnige terras is een heerlijk plekje om even rust te nemen en een mooi boek te pakken. Houd de deuren lekker open, rui k de bomen en hoor de natuur. Waar is dat nog tegenwoordig? De openkeuken is uiteraard in stijl van het huis en er staat een geweldige oven/fornuis van Falcon op u te wachten.  Ook de keuken is uiteraard is uiteraard zeer goed afgewerkt en ook alle moderne apparaten zijn er aanwezig. Aansluitend aan de keuken is een aparte bijkeuken. De bijkeuken heeft een eigen entree en hier komt men meestal binnen. Daar kunt u de jassen ophangen en de schoenen plaatsten. Wel zo makkelijk. Vanuit de bijkeuken kunt u ook de garage inlopenwaar op dit moment ook de wasmachine en de wasdroger zijn geplaatst. Heel praktisch ingedeelde begane grond.

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping is het op de overloop licht omdat er lichtkoepels zijn geplaatst. De eerste verdieping telt vijf slaapkamers, een kastenkamer en een badkamer. Hoezo een ruime verdieping!  De slaapkamers zijn prima afgewerkt en op eigen kleuren na instap klaar. De grootste slaapkamer heeft ook meer dan voldoende ruimte voor kledingkasten. Als u liever 4 grootte slaapkamers wilt, denken we graag mee om het te realiseren. Is namelijk heel eenvoudig. De badkamer is ruim, heeft een aparte douche, eigen bad, wastafel in stijl van het hele huis en toilet.  De badkamer is geheel betegelt en licht.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap en biedt u genoeg opbergruimte.

Garage:

Uiteraard heeft deze vrijstaande woning een garage. Deze is net als de woning goed afgewerkt en geïsoleerd. Op termijn zou u deze ruimte ook prima als slaapkamer en badkamer op de begane grond kunnen inrichten. Levensloop bestendig dus!

Buitenleven:

We hebben u bij de inleiding al een voorproefje gegeven van het buitenleven! Op dit moment staat er een aparte overkapping waaronder een heus Fins bad voor u klaar staat. Ook een buitenkeuken kan hier eenvoudig staan en een Heather is uiteraard aanwezig. Geheel in stijl van het huis en de omgeving gebouwd. Het buitenleven is werkelijk uniek, ruimte (fruit)bomen, wandeling maken op eigen erf en genieten van al wat de natuur u te bieden heeft. Dag hard werken? U bent bij thuiskomst direct de dag kwijt! Avonden genieten van de ondergaande zon? Het kan hier! Hier is buitenleven nog ouderwets genieten van buiten zijn, vrijheid om u heen en toch dicht bij alle voorzieningen. Kom genieten!

Tot Slot:

Wilt u van de natuur genieten en doen zonder dat uw buren u vragen rustig aan te doen en toch vlakbij het dorp?  Wilt u leven in een geweldig vrijstaand huis en ook ruimte ervaren zonder beperking! Dan is Kerkmeerweg 8 uw droomhuis. Kom en ervaar hoe het ook kan. U zult verrast worden.

De winkels, scholen, (sport) verenigingen en het waterrijke ‘duizend eilanden’ gebied zijn allemaal op fietsafstand te bereiken. Alkmaar of Schagen en de prachtige Noord-Hollandse stranden liggen op 10-15 minuten rijden en ook het treinstation van Heerhugowaard is op 15 auto minuten.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.