EEN VAN DE MOOISTE EN MEEST LEVENDIGE LOCATIES OM TE WONEN IN ALKMAAR!

Dit geweldige en zo goed als nieuwe appartement, is niet alleen prachtig om in te wonen, het heeft ook nog eens één van de mooiste uitzichten van Alkmaar. Het Noordhollandsch Kanaal ligt aan uw voeten. Nooit saai, altijd levendig. Lawaai heeft u niet, uitzicht als een koning! Dit is wat Koningsweg 16P u gaat bieden. Alles klopt en is op zeer hoog niveau afgewerkt. Een werkelijk uniek appartement op loopafstand van alle voorzieningen, terrassen en restaurants. Centraler kan het bijna niet!   

Natuurlijk heeft het appartement een eigen parkeerplaats in de parkeergarage (gesitueerd onder het appartementencomplex) die uitsluitend bedoeld is voor bewoners van de appartementen.

Entree:

Aan de Koningsweg bevindt zich de werkelijk prachtige entree, de bouwer verdiend alle credits. Wie wil hier niet binnen stappen. Rondom glas en mooie lichtval, ruimte en kwaliteit, dit zijn entree’s zoals ze horen. De lift brengt u indien nodig naar het appartement dat op de tweede verdieping ligt. We waarschuwen u alvast, binnenkomen is, ademen blijven en genieten van de enorme living en het droomuitzicht. Wat een locatie! De grote raampartijen, de prachtige met glas afsluitbare loggia (inpandig balkon), lichtinval, het is om te bewonderen. De living met vloerverwarming en open luxe keuken is hoogwaardig afgewerkt en eigenlijk direct klaar om te wonen. De luxe open keuken met eiland en barkrukken heeft uiteraard alle moderne apparaten zodat het u aan niets ontbreekt. De keuken is een verlengstuk van de living ook omdat u vaak aan de bar van het eiland zult zitten, verwachten wij. Een heerlijke plek voor kopje koffie of een glaasje wijn tijdens het koken. Het geheel living en keuken is met oog voor detail met elkaar verbonden.

Slapen, badkamer en mogelijk tweede slaapkamer:

Dit uniek appartement had bij de bouw oorspronkelijk twee slaapkamers, de huidige bewoners hebben gekozen voor een slaapkamer. Uiteraard is een tweede slaapkamer eenvoudig te realiseren. Wij vertellen u graag daarover tijdens de bezichtiging. De badkamer is stijlvol afgewerkt. Ook het sanitair is van topkwaliteit. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, aparte douche en een badkamermeubel met grote wastafel.  Het toilet is apart in de hal. Wel zo fijn.  Ook is er een aparte ruimte voor het witgoed en opslag.

Loggia:

Uiteraard heeft dit appartement een loggia en wat voor één! Eén met een droomuitzicht! Niet alleen met zonnig weer ook met iets minder weer is het hier goed toeven. De loggia heeft vanzelfsprekend terrasverwarming en verlichting. De schuiframen die volledig open kunnen en ook dicht als het wat frisser zou worden, zorgen dat u hier continu kunt blijven genieten. Het Noordhollandsch Kanaal is een schilderij op zich. Altijd anders, altijd wat te zien en een oneindig uitzicht bovendien. Vrijheid en levendigheid waardoor het balkon een perfecte plek is om te genieten.

Parkeren en Berging:

Ondanks dat u alles eigenlijk lopend af kunt, heeft dit appartement ook nog een eigen parkeerplek in de parkeergarage die uitsluitend toegang geeft aan bewoners van het appartementengebouw.  Veilig en droog en verzorgd. Een absoluut pluspunt bij het appartement. De ruime berging ligt direct achter de parkeerplek wat extra handig is.

Tot Slot:

Wilt u levensbestendig wonen met uitzicht dat jaloersmakend mooi is, elke dag iets anders biedt en waar u vele uren op het balkon kunt zitten. Bij mooi en minder mooi weer. Waar u alles lopend kunt bereiken, de stad aan uw voeten ligt, treinstation, busstation, terrassen, restaurants en theater de Vest om de hoek is. Dan is dit schitterende en hoogwaardig afgewerkt appartement voor u een must have.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.