In het geliefde Rijk der Duizend Eilanden, goed onderhouden villa aan het vaarwater gelegen op ruime kavel van circa 1474 m2.

Deze traditioneel gebouwde villa met ruime garage, vrij gelegen aan het water en rondom natuur is uw aandacht zeker waard.

Deze charmante villa met zijn ramen met roeden verdeling omarmt u direct, het uitzicht vanuit de woonkamer is uniek. U kijkt vanuit de woonkamer over het brede water weg. De villa is ruim, heeft een apart kantoor op de begane grond, of een speelkamer voor de kinderen, wat u wenst. Ook heeft het 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en prachtige tuin die grenst aan vaarwater. De goed gebouwde en onderhouden villa is traditioneel gebouwd, steen met betonnen verdiepingsvloer. Het voelt heel solide aan. Op moderniseren na en uiteraard uw eigen wensen is de villa zo te betrekken.

Ruime oprit met ruimte voor meerdere auto’s.

Kom binnen.

Entree, ruime hal met vide, deur naar kantoor, toilet, deur naar intern te bereiken garage, meterkast en trapopgang naar boven. Door naar de woonkamer, en wat voor een woonkamer! U wordt waarschijnlijk net als wij direct getrokken naar de achterzijde en het prachtige uitzicht over de tuin en het brede water. De woonkamer is licht heeft een gas openhaard en veel ramen rondom. De woonkamer straalt rust en gezelligheid uit. Doordat u vanuit de woonkamer rondom in de tuin kijkt, heeft u het gevoel dat u midden in de natuur woont, en dat is ook zo! De ruime kavel en het water versterken dat gevoel. Aan de woonkamer is de keuken gelegen. De keuken is af te sluiten met een deur. De keuken is heel ruim en heeft openslaande deuren naar buiten. De keuken zelf zal u zeer waarschijnlijk vernieuwen, hoewel alle apparaten gewoon werken. Terug naar de entree waar een apart kantoor aanwezig is. Dit is natuurlijk in deze tijd geen overbodige luxe! Uiteraard kunt u deze ruimte ook als speelkamer of hobbykamer gebruiken. Aan u de keuze! De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en twee badkamers aanwezig. De grootste slaapkamer heeft een eigen badkamer. De badkamer verdient modernisatie. De slaapkamer is heel ruim en licht bovendien. Er zijn twee slaapkamers welke aan elkaar grenzen met een balkon. Deze slaapkamers zijn goed van formaat en hebben beide een wastafel. We lopen door de gang naar de achterste slaapkamer. Deze slaapkamer kunnen we gerust groot noemen! Heeft een prachtige hoogte bovendien en de constructie van het huis is hier door de balken goed te zien. Tussen de slaapkamers ligt nog een tweede badkamer en een ruimte waar u bijvoorbeeld uw wasmachine en wasdroger zou kunnen plaatsen. Of de huidige badkamer vergroten? De keuze is aan u!

Tweede Verdieping:

Deze is doormiddel van een vlizotrap te bereiken en geeft ruimte voor de niet dagelijkse zaken. Hier hebt u veel opbergruimte en zijn er mogelijkheden voldoende om met een gerust hart zaken op te bergen.

Garage:

Deze villa beschikt over een ruime garage met een elektrische deur en een vaste deur naar de zijkant. De garage is geïsoleerd en biedt meer dan genoeg ruimte voor een auto. Ook voor fietsen of andere zaken is hier plaats genoeg. Hier is ook de wasmachine/ wasdroger geplaatst.

Buitenleven:

Zoals bij elke villa in dit prachtige woon/natuurgebied is het buitenleven jaloersmakend. Ruimte, natuur, water, boot aan eigen steiger en kinderen die zeker weer in de tuin willen spelen. Het buitenleven is hier nog echt buitenleven. Een feest in de tuin als het weer kan, vrienden ontvangen, varen vanuit eigen tuin en misschien wel weer schaatsen? Alles kan hier! En als u na een dag of week werken wilt ontspannen, het kan niet beter dan in het Rijk der Duizend Eilanden Rijk. Er is een groot meer waar u direct naar toe kunt varen, ook Alkmaar of Amsterdam is varend bereikbaar. Hoezo jaloersmakend!

Tot Slot:

Deze villa is met liefde gebouwd, bewoond en onderhouden. Het dorp is op fietsafstand. Ook (sport) verenigingen, winkels zijn op fietsafstand te bereiken, kortom een centraal gelegen villa in een van de mooiste gebieden in Noord Holland. Ook het treinstation is eenvoudig bereikbaar. Alkmaar slechts 15 minuten verder en Amsterdam in circa 35-40 minuten bereikbaar. Tot slot, alle scholen van klein tot groot zijn in de directe omgeving aanwezig. We kunnen ons voorstellen dat uw interesse is gewekt.

U bent van harte welkom.


Bekijk pand op Google Maps.