ENERGIE NEUTRALE VRIJSTAANDE VILLA MET WARMTEPOMP EN 18 ZONNEPANELEN.

Uiteraard is deze vrijstaande villa geheel van nu! Gebouwd in 2020 en voorzien van alle luxe en volledig van het gas af. Dus geen of nauwelijks energiekosten! Wat een goed gevoel geeft dat. Ook is er nog volop garantie voor de woning en ook de aanwezige apparaten kennen nog garantie. Deze vrijstaande villa is natuurlijk van alle luxe voorzien en heeft aan de achterzijde direct aan het huis een stijlvolle veranda. De privacy volle tuin, pal zuidoost gelegen is een plek waar u en mogelijk uw kinderen alle vrijheid hebben. En, een woonwijk die ontzettend vriendelijk is en waar wonen hand in hand gaat met een groene omgeving.

Kom binnen:

Direct bij binnenkomst gaat u merken hoeveel aandacht er aan deze vrijstaande woning is besteed. De ruime hal, visgraat gelegde vloer en de schitterende dubbele deur naar de woonkamer maakt u enorm nieuwsgierig naar de rest. En dat stelt niet teleur, dat beloven wij u. De woonkamer en de open keuken lopen heel natuurlijk in elkaar over. De prachtige pvc-vloer welke overal doorloopt en de kleuren welke gebruikt zijn passen naadloos bij elkaar.  Wilt u uitgebreid aan een lange tafel zitten, heerlijk eten met kinderen, familie of vrienden, er is ruimte genoeg. In de avond lekker languit op de bank in de tv-hoek ontspannen een film kijken? Ga uw gang. De woonkamer is zo ruim dat dit allemaal eenvoudig kan. De open keuken met kookeiland is uiteraard van alle moderne apparaten voorzien. Er wordt elektrisch gekookt, logisch met 18 zonnepanelen.  De keuken is voorzien van onder meer, kookeiland, koelkast, vriezer, combioven/magnetron, (stoom) oven, vaatwasser, elektrische kookplaat met afzuiging. De keuken is helemaal van nu en van uitstekende kwaliteit. Vanuit de keuken loopt u eenvoudig door de openslaande deuren naar de tuin en de veranda. Het geheel is hoogwaardig afgewerkt, vloer verwarmd, heeft plafond met lichtspots en is volledig gestuukt. Wat een luxe!      

Terug naar de entree, Daar is een aparte ruimte waar de warmtepomp, Boiler en wasmachine en wasdroger staan opgesteld. Een prima ruimte, volledig geïsoleerd en ruimte over voor een stukje opslag of bijkeuken zaken.

Eerste etage:

Deze villa heeft een schilderachtig mooie entree met een doorkijk tot aan de tweede verdieping. Even bij stilstaan! Op de eerste etage zijn de eerste drie van in totaal vier-vijf slaapkamers aanwezig. Ook een zeer luxe badkamer met vloerverwarming. De slaapkamers zijn zonder uitzondering meer dan ruim genoeg. De grootste slaapkamer heeft ook nog de luxe van een eigen inloopkast! De waanzinnig mooie badkamer is een lust voor het oog. Wat dacht u van twee! Douches, prachtig wastafel meubel met dubbele kranen, hangtoilet en ook nog eens prachtig zwartgoud glamour gestuukt. Een badkamer waar je eigenlijk heel lang wilt blijven!  De slaapkamers zijn allemaal in topstaat en hoogwaardig afgewerkt. Koffers uitpakken en slapen!

Tweede etage:

Deze prachtige en luxe vrijstaande woning heeft een volwaardige tweede etage. Het is aan u wat u er mee wilt doen, thuiswerken? Dan zijn er twee kamers om ieder apart thuis te kunnen werken. Slaapkamers extra nodig?  Ook dat kan, er zijn dan twee slaapkamers of een slaapkamer en een werkkamer.  Aan u de keuze. Wat een ruimte!  Ook deze etage is uiteraard goed afgewerkt en geïsoleerd.

Carport en Garage:

Inderdaad u hoeft niet direct uw auto te stallen in de garage om toch droog binnen te komen. De ruime carport zorgt al dat u droog met of zonder boodschappen naar binnen kunt. Heel fijn uiteraard, maar alles is ook fijn aan dit geweldige huis. Als u toch een garage nodig hebt, kunt u of de auto, of heel veel andere zaken, denk aan fietsen kwijt. De garage is ruim genoeg en heeft een dubbele deur. Heel handig.

Buitenleven:

De ruime tuin zorgt ervoor dat u een buitenleven gaat beleven zoals het bij dit huis hoort, de zon, de veranda, ruimte, water en geen achterburen!  Het buitenleven is met een zeer zonnige tuin, voor iedereen een feestje, de geweldige veranda direct aan het huis maakt dat u ook bij minder weer toch buiten kunt blijven. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen en u kunt ondertussen tot aan de avondzon genieten van uw buitenleven. Barbecueën, zet eenvoudig een lange tafel in het gras en nodig, familie of vrienden uit en ga genieten. Jaloersmakend buitenleven, in een zonnige tuin en prachtige woonomgeving. Er blijven zo weinig wensen over lijkt ons!

Tot slot:

We benadrukken het graag, deze vrijstaande woning is in topstaat, energieneutraal, Energielabel A, hoog afwerkingsniveau en instap klaar. Dat het dan ook nog dicht bij het treinstation (5 minuten) ligt en ook winkels en (sport) verenigingen op fietsafstand zijn maakt het huis nog aantrekkelijker.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

 


Bekijk pand op Google Maps.