BUITENKANS!

Altijd al willen wonen in een van de mooiste lanen van Santpoort-Zuid?

Dan is dit nu uw kans. Dit geweldige karakteristieke woonhuis aan de Laurillardlaan 7 te Santpoort-Zuid is een riante twee-onder-een kapwoning met maar liefst drie etages, 5 slaapkamers, ruime kavel en een zonnige tuin. Dat deze villa ook een ruime living heeft en een aparte maar open keuken die riant te noemen is maakt het alleen maar mooier! Als u Santpoort-Zuid niet kent of de Laurillardlaan dan beschrijven wij het graag even voor u. Santpoort-Zuid, een van de mooiste woonplaatsen van Kennemerland, midden in een groene omgeving, dicht bij het strand, de duinen en de prachtige stad Haarlem, op de fiets eenvoudig bereikbaar en ook op korte afstand van Amsterdam ligt Santpoort Zuid. De laurillardlaan is in deze gemeente een van de meest gewilde lanen. Zowel voor ouders als voor kinderen centraal gelegen ten opzichte van winkels, verenigingen, scholen en het strand! Ook het treinstation Santpoort-Zuid is op loopafstand. Kortom beter kan het niet!

De huidige eigenaren hebben hier met veel plezier ruim 35 jaar gewoond. Omdat het nu te groot wordt gaan zij met enige weemoed verhuizen.  

Kom binnen:

De voordeur heeft al de looks die bij dit prachtige huis horen, en dat heeft het gehele woonhuis, nostalgie in de pure vorm en ook de bouwkwaliteit die zo geroemd is uit de jaren dertig!

Entree, meterkast, toilet en kelder(tje). De uniek stenen vloer loopt over de gehele begane grond. Living met open keuken en gashaard. Deze gashaard is terug te zetten naar houtvuur als u dit wenst. De ruimte in de living is riant. De balken aan het plafond zetten de sfeer van de villa direct neer. Groot, niet te groot, knus en familie dat is wat u hier aan uitstraling gaat vinden. Natuurlijk mag u en dat verwachten wij wellicht ook, uw eigen smaak en kleur gaan aanbrengen. Dat verandert niets aan de machtige ruimte. De open keuken heeft heel veel ramen naar de gezellige en goed onderhouden tuin. De keuken is voorzien van alle apparaten welke nu nodig zijn, desondanks dat, moet het uw smaak zijn. Nu heeft de keuken de uitstraling en sfeer van een landelijke keuken. Past perfect bij de sfeer van de villa!  Er wordt op inductie gekookt. Ook de keuken is qua grootte meer dan ruim. Vanuit de keuken loopt u naar de aangesloten ruimte. Dit is een bijvoorbeeld goed te gebruiken als werken-kantoor bij of aan huis, atelier, gastenverblijf of game/tv ruimte voor de kinderen. Nu wordt deze ruimte gebruikt als was, droog en strijkruimte en als bijkeuken.

Eerste etage:

Door de geweldige trap in de hal, zo ontzettend sfeervol, bereikt u de eerste van drie etages. Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en de badkamer gelegen. De masterbedroom is met recht een masterbedroom. Het heeft een balkon, inbouwkast en is vooral licht. De zon komt op in deze masterbedroom die aan de tuinzijde is gelegen en waar u wakker wordt gefloten door de vogels. Dat is pas heerlijk wakker worden! De overige twee slaapkamers zijn prima en op uw eigen smaak na zo te betrekken. De badkamer is ruim, licht en voorzien van bad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De eerste, tweede en derde etage zijn voorzien van laminaat. 

Tweede etage:

Door naar de tweede etage. Op deze etage zijn voor u twee slaapkamers aanwezig en aparte bergruimte. Deze bergruimte, waar u overigens kunt lopen, zou volgens ons best een tweede badkamer kunnen worden. Ruimte is ernaar en deze villa, als er meerdere kinderen zouden komen wonen kunnen een tweede badkamer prima waarderen. En u ook! De slaapkamers zijn helemaal nieuw afgemaakt (2022) en helemaal van nu. Twee ruime slaapkamers die direct klaar zijn voor gebruik.

Derde etage:

Ongelofelijk wat een mooie en ruime villa is dit! Een derde etage, waar vinden we dat nog tegenwoordig? Precies, hier aan de Laurillardlaan 7! Deze etage met vaste trap bereikbaar, is keurig en af. Hier kunt u bijvoorbeeld niet dagelijkse zaken opbergen. U kunt er lopen. Het heeft twee nieuwe dakramen en een bedstede mocht er toevallig nog iemand willen blijven slapen. Goed afgewerkte etage met wederom meer dan genoeg ruimte.  

Buitenleven:

Niet alleen in uw tuin maar ook in de directe omgeving is hier het buitenleven een lust om te wonen. Groen, groener, groenst! En zo rustig als u hier woont en ook zo dichtbij strand, zee en duinen is een voorrecht welke voor weinigen is weggelegd. De tuin is schitterend aangelegd. De vogels fluiten hiervan in de ochtend totdat zon ondergaat. En vogels zijn er! Van mezen tot musjes, van spechten tot boomklevers. Mooier wordt het niet! Ook is de tuin natuurlijk groot genoeg om heerlijk met uw kinderen of vrienden lang in te genieten. Plaats een lange tafel, ga zitten en geniet. De tuin heeft erg veel privacy, is zonnig, en heeft meer dan genoeg plekjes waar u kunt genieten en de barbecue neer kunt zetten. Wij garanderen u een buitenleven welke jaloersmakend is! Buitenleven in en om het huis is hier, ontspannen, zonnig, vriendelijk en op de fiets naar de duinen en het strand. Weet u een betere omgeving?

Tot Slot:

U leest het vast wel, ook wij zijn enthousiast, niet alleen over de geweldige villa, maar ook over de omgeving, ligging en mogelijkheden welke hier worden aangeboden. Dat het ook nog eens zo dicht bij Haarlem, Amsterdam en de Zee is gelegen, het treinstation op fietsafstand is en ook de winkels, scholen, (sport)verenigingen en ook de horeca op steenworp afstand zijn maken deze villa tot een uniek kans om te wonen en mogelijk werken in een van de mooiste lanen en dorpen van ons land.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.        


Bekijk pand op Google Maps.