Vrijstaande villa in lommerrijke omgeving en dicht bij alle voorzieningen.

Deze vrijstaande villa met garage heeft niet alleen een fantastisch vrij uitzicht, de villa is ook perfect onderhouden. De ligging in het Lommerhof is ook nog eens rustig en tóch op loopafstand van alle voorzieningen in Heerhugowaard. De wijk is een hofje met uitsluitend vrijstaande villa’ s.

Alkmaar op 10 minuten en Amsterdam op slechts een half uur rijden. Ook de trein staat, na 10 minuten fietsen, op het station voor u klaar. Nu komt dit vrijstaande woonhuis voor het eerst in de verkoop. De huidige bewoners hebben er 30 jaar gewoond!

Er is een oprij-pad voor meerdere auto’s.

Indeling:

Begane grond:

Entree. U komt binnen in de ruime hal met meterkast, toilet, toegang naar de keuken, toegang naar de woonkamer en bijkeuken, met deur naar de tuin en deur naar de interne garage.

Woonkamer met uitgebouwde serre. De serre is aangebouwd in 2013 en heeft vloerverwarming. De grote ramen geven u direct een uitzicht waar u geen genoeg van zult krijgen. Vrijheid, schapen en zonnig. De woonkamer is zeer ruim en licht van kleur, heeft een plavuizen vloer en is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de serre loopt u de zonnige tuin in welke op het zuidwesten is gelegen. De open keuken is modern en natuurlijk van alle moderne apparaten voorzien. Koelkast, vaatwasser, quooker, magnetron, afzuigkap en inductie-kookplaat. In de keuken is een kleine bartafel waaraan u een broodje kunt eten. In de keuken is een deur naar de hal.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn op dit moment 4 slaapkamers, een badkamer, wasruimte en een aparte wellness aanwezig. De slaapkamers zijn prima van grootte en licht. Altijd goed onderhouden en zo te betrekken. Eigen kleuren aanbrengen en slapen maar! De ouderslaapkamer heeft een aparte ruimte waar nu een Wellness met Finse én infrarood-sauna en fitness apparatuur aanwezig zijn. Uiteraard kunt u hier ook een eigen walk-in closet installeren indien u dit liever wenst. Ruimte genoeg! De badkamer is als nieuw. Echt een badkamer waar u niets aan hoeft te veranderen naar onze mening. De badkamer is voorzien van grote inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. Ook een verwarming is aanwezig. Werkelijk een plaatje van een badkamer. De aparte ruime wasruimte, waar de wasmachine en wasdroger zijn geplaatst, is natuurlijk een heerlijke extra ruimte om erbij te hebben.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping is een verdieping waar u de niet alledaagse zaken prima kwijt kunt. Bereikbaar met een vaste trap. De ruimte is ruim voldoende als extra bergruimte.

Garage:

Natuurlijk beschikt dit fraaie huis over een garage. Deze is ook van binnenuit bereikbaar en heeft een elektrische deur. Voordat u de garage bereikt loopt u door de bijkeuken. De bijkeuken heeft een deur naar de tuin. Ook heeft de bijkeuken een aparte kraan met uitstortgootsteen. Handig!

Buitenleven:

Met een tuin gericht op het zuidwesten is hier het buitenleven al een geweldige plus! Dat u dan ook nog vrij uitzicht heeft en geniet van weidse vergezichten is natuurlijk een ander voordeel. De tuin is royaal, biedt veel privacy en heeft een apart tuinhuis/schuur. U zult in de tuin als verlengstuk heel vaak genieten. De avondzon zien ondergaan en meer dan ruimte genoeg voor u allen. Een feestje geven? Hier kan het! Buitenleven zoals velen zouden wensen.

Tot slot:

Bent u op zoek naar een goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage en ruime tuin, een geweldige woonomgeving en ook nog eens dichtbij alle voorzieningen? Dan is Lommerhof 39 te Heerhugowaard uw aandacht meer dan waard.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.


Bekijk pand op Google Maps.