Sfeervolle gerenoveerde stolp met appartement, stal en garage op een royaal perceel.

Aan de rand van Oosthuizen, met schitterend uitzicht over de landerijen, maar toch dicht bij het centrum ligt deze prachtige stolp met garage en stal.

Het "wow" gevoel krijgt u direct zodra u het terrein oploopt.  Wat een rust en vrijheid ervaart u hier.

Het voorhuis stamt uit 1963 en de stolp is vanaf 2000 herbouwd. Dit is met veel liefde en oog voor detail gedaan.

De Stolp heeft een lichte woonkamer met openhaard en handgemaakte open keuken. De prachtig ingetimmerde bibliotheek is een lust voor het oog. Er zijn nu 6 slaapkamers aanwezig en de annex op de begane grond wordt op dit moment verbouwd. Daar wordt de mogelijkheid gecreëerd tot een separate woonruimte, geheel naar eigen indeling te realiseren met op de begane grond een woon/slaapruimte met eigen toilet en badkamer. Eventueel is hier een ruime praktijkruimte denkbaar met eigen opgang.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Oprit voor meerdere auto’s of het plaatsen van een camper kan natuurlijk ook, ruimte genoeg!

Begane grond:

Entree, Ruime hal, toilet en toegang naar de living met open keuken. Het geheel is in topstaat. De materialen zijn van hoge kwaliteit en dat geldt voor de totale woning. De open keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien. De keuken is ruim en heeft een landelijk uitzicht. Van de living is de vloer verwarmd en u heeft er een droomuitzicht. Juist doordat er vele ramen zijn heeft u overal het landelijke gevoel. Naast de living is nog een aparte bijkeuken met eigen uitgang naar de achtertuin. Aan de voorzijde van de stolp is een apart kantoor of een aparte werkkamer denkbaar. Slapen op de begane grond is daar uiteraard ook mogelijk, de keuze is aan u. Het kantoor is werkelijk schitterend ingetimmerd en lijkt meer op een bibliotheek en herenkamer dan een “simpel” kantoor. Kom en verbaas u. Zowel de living als de kamer aan de voorzijde goed afgewerkt en op het invullen van uw eigen smaak na, zo te betrekken.

Eerste etage:

Op de eerste etage zijn maar liefst ZES! Slaapkamers, twee badkamers, separaat twee toiletten en een aparte ruimte voor de wasmachine en wasdroger welke ook vloerverwarming heeft. De badkamers zijn beide voorzien van elektrische vloerverwarming, bad, dubbele wastafel en inloopdouche. Beide badkamers zijn prima onderhouden. De slaapkamers zijn net als de gehele stolp, groot!  En uiteraard allemaal in topstaat. Eigen kleur aanbrengen en slapen maar.

Tweede etage:

Uiteraard heeft deze stolp een volwaardige tweede etage. Hier is een hele grote kamer aanwezig welke u naar eigen inzicht kunt inrichten. De etage is voorzien van dakramen. Nu is er een treinen kamer aanwezig en u kunt rustig denken aan een eigen speelkamer voor de kinderen. Daar zullen ze zeker niet tegen zijn!  Zij kunnen hier gamen, Tv kijken, chillen en meer. Ideaal! Daarnaast is er ook een nog vliering aanwezig waar u kunt staan.

Appartement:

Aan de oostzijde van de stolp is een appartement aanwezig. Deze is pas voorzien van alle leidingen met de mogelijkheid van een badkamer en toilet. Deze ruimte is overigens naar eigen inzicht nog in te delen. Geheel nieuw en natuurlijk heel goed te gebruiken voor eigen kinderen? Of als kangoeroe woning te gebruiken. Praktijk aan huis? Ook daar is het zeer geschikt voor. Zeker omdat het een apart toilet en ingang heeft is dit gedeelte ook fiscaal vriendelijk in te zetten.

Garage:

We noemen het dan een garage maar het is eigenlijk veel meer dan dat. Ruimte voor zeker drie auto’s en dan nog een aparte werkplaats, ruimte te over. Wilt u ook hier een appartement maken? Het zou prima passen. Maar een garage van deze omvang is uiteraard ook heel plezierig.

Buitenleven:

Buitenleven is hier buitenleven zoals het bedoeld is. Ruimte, zon, rust en eindeloos genieten! Het landelijke uitzicht is fenomenaal en u zult na een lange dag hard werken volledig ontspannen. Lange tafel in het gras, familie, kinderen en vrienden aan de tafel en samen genieten van een buitenleven waar u om te benijden bent. Avonden kijken naar het oneindige en vogels spotten die net zo vrij zijn als u. Buitenleven op z’n best.     

Ook de paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Er is ruimte in het aparte gedeelte achter de garage voor 1 paard en 1 pony en er is een aangesloten paddock met ingang naar het weiland. De grote garage met werkplaats en verdieping biedt ruimte voor 3 auto’s en voldoende opbergmogelijkheden.

Deze prachtig onderhouden Stolp op het ruime perceel van 3.340 m2 biedt heel veel mogelijkheden. Wij nemen u graag mee zodat u dit met eigen ogen kunt ervaren en zien.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

Woonoppervlakte:  ca 433 m²

Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: ca 25 m²

Externe bergruimte: ca 141 m²

Bruto inhoud woning: ca 1620 mᵌ

Totaal aantal kamers: 11

Aantal slaapkamers: 6

Energielabel: C   

   


Bekijk pand op Google Maps.