SUPER DE LUXE APPARTEMENT MET 2 PARKEERPLAATSEN, ZONNEPANELEN EN WAANZINNIG UITZICHT.

In het appartementencomplex De Westfriese Poort is dit geweldig luxe appartement met ondergronds parkeren en een droomuitzicht bij ons in de verkoop gekomen. Werkelijk op loopafstand van het centrum van Alkmaar en aan het water. De ligging ten opzichte van alle dagelijkse voorzieningen zijn binnen handbereik. Het appartement is zo goed als nieuw. (2020.) Zodat u geen direct onderhoud hoeft te doen. En vanbinnen? Het is een superluxe afgewerkt appartement. De huidige eigenaar heeft kosten nog moeite gespaard om het appartement hoogwaardig in te richten. Het is zo te betrekken, dus koffers pakken en wonen. Het appartementengebouw De Westefriese Poort gelegen aan het Oudorperdijkje 3C in Alkmaar is kleinschalig en heeft een ondergrondse parkeerkelder waar voor u twee parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Eenvoudig te bereiken en van binnenuit loopt u naar het appartement. Veilig en droog.  Alles is werkelijk perfect afgewerkt in het gebouw zelf. Uiteraard is er een lift aanwezig en een speciale rolstoel en goederenlift.

Entree, luxe hal met prachtige pvc visgraadvloer, luxe toilet en fraai opmaat gemaakte garderobemeubel. Zodra u binnen bent begrijpt u waarom wij zo enthousiast zijn. De woonkamer met open keuken is fantastisch! Het uitzicht is uniek en verveelt geen moment. De boten, groot en klein varen voor u langs. Vanuit de woonkamer is er een prachtig gezicht op de Friesebrug, het IJkgebouw en het pontje. Het Noordhollandsch kanaal welke is gegraven in de 19e eeuw in opdracht van Koning Willem 1 ligt aan uw voeten. U krijgt van dit uitzicht geen genoeg. Ook in de woonkamer ligt dezelfde prachtige vloer als in de hal die door het hele appartement heen ligt, alle wanden zijn gestuukt en er zijn inbouwspots in het plafond, opbouwspots aan de wand en 4 plafondspeakers.

De keuken is van zeer hoogwaardige kwaliteit en natuurlijk van alle moderne apparaten voorzien. (Alle apparaten zijn van Siemens) Kookliefhebbers komen zeker aan hun trekken. Kom en geniet. Het geheel, woonkamer, keuken, balkon en uitzicht, is van buitencategorie, zo mooi.

De badkamer en slaapkamer zijn al net zo fraai afgewerkt. De badkamer is voorzien van een bad, brede inloopdouche met regendouche en Sunshower, wastafelmeubel met designkom en ronde spiegel, Geberit douchetoilet en wandradiator. De slaapkamer, er kunnen er ook twee worden gerealiseerd, is uiteraard goed afgewerkt en heeft ook inbouwspots in het plafond. De huidige bewoner heeft gekozen voor een op maat gemaakte inloopkast en kantoorgedeelte waardoor er op dit moment maar een slaapkamer is. Als u toch liever twee slaapkamers heeft kunt u dit weer naar de oorspronkelijke indeling omzetten.  Zowel de hal, badkamer, slaapkamer, inloopkast en kantoorgedeelte zijn zoals u mag verwachten eerste klas afgewerkt en het hele appartement is voorzien van vloerverwarming. Dit Appartement is uniek in uitvoering en ligging.

Parkeergarage:

De verkoop van dit appartement zorgt ervoor dat er twee parkeerplaatsen tot uw beschikking staan. De parkeergarage is binnendoor bereikbaar en u rijdt eenvoudig weg.  Van buitenaf is de parkeergarage afgesloten door middel van een hek. U heeft een eigen elektrische sleutel om deze te openen als u aankomt of weggaat. Ook een eigen berging is aanwezig.

Tot Slot:

Wij overdrijven niet als wij aangeven dat het appartement en de ligging direct aan het Noordhollandsch kanaal uniek is. Dat het appartement zeer hoogwaardig is afgewerkt en dat het gebouw en haar bewoners een goed gevoel geven. Veilig en duurzaam. Alle voorziening, winkels, centrum van Alkmaar, en de randweg om snel op de A9 te kunnen zijn. Zijn in enkele minuten bereikbaar. Met het pondje bent u binnen 2 loopminuten in de oude stad van Alkmaar. U kijkt fantastisch vanuit uw appartement naar een levendig schilderij en dit verveelt nooit!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

 

 


Bekijk pand op Google Maps.