VILLA AAN DOORGAAND VAARWATER IN TOP STAAT MET RUIME GARAGE EN NATUUR AAN DE ACHTERZIJDE.

We kunnen u opnieuw een villa aanbieden in het geweldige woon/natuurgebied het Rijk der Duizend Eilanden. Deze villa is in topstaat en recent voorzien van twee nieuwe badkamers. De villa is op een mooie locatie gelegen en heeft breed water aan de achterzijde waar u uitsluitend prachtig uitzicht in de natuur heeft. Heerlijk genieten van varen, schaatsen en meer vanuit eigen tuin en s ’avonds de zon onder zien gaan. Wat wilt u nog meer? De villa is geweldig onderhouden en op uw persoonlijke smaak na, zo te betrekken. Ruime oprit waar meerdere auto’s kunnen staan en een extra ”mancave” boven de garage maken het geheel uniek. De ruimte boven de garage kan uitstekend dienen als thuiswerkplek. Ook kinderen kunnen zich hier naar hartenlust uitleven. Zeker bij opgroeiende kinderen een mooi “clubhuis”. 

Kom binnen:

Entree, hal met vide, trapopgang, toilet, meterkast en deur naar de woonkamer met open keuken. Zodra u binnenkomt, merkt u direct hoe goed deze woning is gebouwd en welke materialen er zijn gebruikt, geen opdekdeuren maar stompe deuren, mooi in hoogglans afgewerkt. De woonkamer met open keuken is doormiddel van twee schuifdeuren van elkaar te scheiden. De leef/woonkeuken is een klassieke keuken, geeft direct een huiselijk gevoel en is uiteraard voorzien van alle moderne apparaten en een geweldig fornuis met meerdere ovens. U kookt elektrisch. Pure luxe. De leef keuken heeft twee openslaande deuren naar de achterzijde direct aan de tuin. De woonkamer welke direct grenst aan de keuken is ruim, straatgericht en perfect afgewerkt. Stuukwerk rondom, ook het plafond is strak, hier gaat u op eigen kleuren na niet veel aan doen. Vanuit de woonkamer heeft u aan de voorzijde uitsluitend natuur als uitzicht, geen woonhuizen. Net als overigens aan de achterzijde. Uniek! Aan de woonkeuken is de bijkeuken gelegen. Een goede ruimte voor uw wasmachine, wasdroger, mogelijk extra koel of vrieskast en meer. Ook deze ruimte is natuurlijk goed afgewerkt, heeft een wasbak en een deur naar buiten.

Eerste etage:

Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en twee badkamers aanwezig. De masterbedroom, met airco, is geweldig ruim en heeft ingebouwde kasten over de gehele breedte. De andere twee slaapkamers zijn meer dan ruim genoeg en er passen in beide kamers prima tweepersoonsbedden indien gewenst. De beide badkamers welke recent (2020) zijn verbouwd zijn zonder meer luxe. Kijk goed naar de foto’s, regendouche, aparte hand douche, bad, dubbele kranen uit de wand, mooi meubel en uiteraard vloerverwarming. Luxe ten top! Niet alleen u maar ook uw kinderen worden hier heel blij van. Badkamers geheel van nu. De gehele eerste verdieping is gestuukt en strak afgewerkt.

Tweede etage:

Deze villa heeft een volwaardige tweede verdieping met vaste trap! Op de tweede verdieping bevindt zich de vierde slaapkamer! Ook deze verdieping is net als de gehele villa uitstekend afgewerkt en de slaapkamer is een volwaardige slaapkamer. Aan de andere zijde is nog een kamer, deze wordt als bergruimte gebruikt voor spullen welke u niet dagelijks nodig heeft. Hier staat tevens de Cv-ketel en de boiler.

Garage/thuiswerk plek en of mancave.

Een mond vol, maar het is ook bijzonder dat u een ruime garage heeft. Een aparte opgang (vaste trap) naar een ruime werkkamer en of plezier ruimte om Formule 1 te kijken of de kinderen een chill plek te geven. Alles is hier mogelijk en geeft de villa natuurlijk een meerwaarde. De ruimte is geïsoleerd en voorzien van internet aansluiting. Een plek voor de auto, werken en of aparte chill plek. Wat een weelde. Mogelijk ook te gebruiken als extra wonen voor ouders bijvoorbeeld. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. De garage heeft vloerverwarming en op de etage is verwarming aanwezig tevens is er een boiler voor warmwater.

 Buitenleven:

Buitenleven is hier buitenleven in optima forma. Aparte veranda waar u werkelijk de zon kunt zien ondergaan. Steiger aan het water waar u direct vanuit eigen tuin weg kunt varen. Niet alleen in het schitterende woon/natuurgebied, maar ook Alkmaar of verder als u dit wenst. Nodig vrienden uit voor lange avonden gezellig eerst varen en daarna barbecueën tot laat. Genieten van een heerlijke woonomgeving met uw kinderen en of samen. Aan de achterzijde kijkt u uitsluitend de natuur in. Er staan geen andere huizen. De zonnige tuin zal u snel verleiden tot buiten zitten en alle jaargetijden mee maken. U woont en geniet, dat is hier buitenleven op z’n best. Dat aan de tuin ook nog een eigen botenhuis is gelegen waar u de boot open en droog kunt laten liggen is weer een luxe die wij u graag laten zien.

Wij kunnen ons voorstellen dat het een behoorlijk verhaal is om te lezen en dat uw interesse is gewekt.

Maak een afspraak en wij vertellen u graag alles over de villa en de unieke omgeving. U bent van harte welkom.

 

Bijzonderheden:

- Woonoppervlakte Hoofdgebouw 186 m2, Bijgebouw/garage 15 m2

- Overige inpandigeruimte Bijgebouw: 31 m2

- Gebouwgebonden buitenruimte: 31 m2

- Externe bergruimte: 37 m2

- Bruto inhoud woning: 647 m3, Bijgebouw 172 m3

- Energielabel C

- Oplevering maart 2023 of zoveel eerder als de woning, die nu gebouwd wordt door de eigenaren, klaar is.

 


Bekijk pand op Google Maps.