Een plek om te van te dromen…

En dat is zeker waar! Aan de Rietgans 9 te Broek op Langedijk is deze vrijstaande villa gelegen. Een schitterende kavel eindigend in de natuur, geen achterburen, geen woonhuizen, slechts natuur en water. Dat is wat deze prachtige, zeer goed onderhouden villa u te bieden heeft.  Laat u niet misleiden door het voor aanzicht. Wat u niet ziet zal u verbazen. De villa is bovendien voorzien van maar liefst 32 zonnepanelen! Daardoor is de villa zo goed als energieneutraal! De villa beschikt ook over een eigen kantoor of thuiswerkplek, met vloerverwarming! Kortom, deze locatie en deze villa zijn uniek.

De Rietgans is een van de mooiste straten van het prachtige woon/natuurgebied het Rijk Der Duizend Eilanden. Een waterrijk gebied met uitsluitend vrijstaande villa’s met rondom natuur. Een uniek woongebied in Noord-Holland en goed bereikbaar vanuit en naar Alkmaar, Amsterdam en het treinstation van Heerhugowaard is slechts 15 minuten fietsen of 7 minuten autorijden. En dan is er naast het woon/natuurgebied ook nog het Oosterdel gebied. Daar is het leven terug naar de natuur, naar vroeger, met eigen eilanden waar groente en bloemen worden geteeld, waar je uitsluiten met bootjes welke elektrisch zijn of fluisterbootjes mag komen. Een uniek waterrijk gebied waar vroeger kool werd verbouwd en grenst aan de oudste groenteveiling van Nederland.  De Broekerveiling.

En in dit uniek gebied staat deze goed onderhouden en geweldige villa.

Ruime oprit voor meerdere auto’s.

Indeling:

Entree, ruime hal, vide, toilet, deur naar kantoor en meterkast. Zodra u de woonkamer binnen stapt wordt u direct gevangen door een geweldig uitzicht op de prachtige tuin en de natuur. Werkelijk een uitzicht waar u stil van wordt en blijft! Wij kennen het woongebied op ons duimpje en komen dit soort uitzichten zelden tegen. De woonkamer is heel ruim heeft een openhaard (gas) eventueel weer om te bouwen naar hout gestookt. De woonkamer is in het verleden vier meter uitgebouwd. Een schuifpui naar de tuin en ramen welke tot aan de grond rijken maken het af. Overal waar u kijkt is het water, de tuin en de natuur aanwezig. Pak een stoel en kom genieten! De keuken is modern, heeft alle hedendaagse apparatuur en is in goede staat. De meeste apparaten zijn van Miele. De keuken is als u dit zou wensen ook open te maken naar de woonkamer. Naast de keuken is een bijkeuken, deze is keurig ingericht en heeft een deur naar buiten. Heel fijn als u kinderen hebt die hier eenvoudig naar binnen komen. Ook uw boodschappen heeft u hierdoor zo in de keuken staan, De villa heeft ook een eigen kantoor aan huis of thuiswerkplek. (Voorheen de garage)  Ook een salon of andere kleine praktijk zou hier prima passen. Het is vloer verwarmd en heeft een kleine verdieping.

Eerste etage:

Op de eerste etage is nu een hele grootte slaapkamer en dan bedoelen we ook GROOT aanwezig welke eenvoudig twee slaapkamers zouden kunnen zijn. Naast deze slaapkamer is er nog een slaapkamer en een badkamer aanwezig. De badkamer is ook al ruim en voorzien van toilet, bad, douche en dubbel wastafel. Ook is er een ruimte die nu als bibliotheek wordt gebruikt waar eventueel kledingkasten of een extra bureau zou kunnen staan. Uiteraard is deze ruimte ook af te sluiten zodat er nog een klein kamertje is.

Tweede verdieping:

Deze is nu bereikbaar met een vlizotrap maar wij weten dat er ook een vaste trap realiseerbaar is. Op de tweede verdieping zijn nog eens twee slaapkamers. Dit is een volwaardige verdieping met ramen waar u goed kunt staan. Ons advies is. Laat een vaste trap plaatsen en u heeft een geweldige tweede verdieping tot uw beschikking. Niet veel villa’s in het Rijk Der Duizend Eilanden hebben zo’n tweede verdieping. Weer een plus voor de villa!

Buitenleven:

En wat voor een buitenleven! De huidige bewoners hebben een prachtig aangelegde en heel verzorgde tuin met een geweldig tuinhuis waar u ook bij minder weer in de natuur kunt eten en drinken. Ook met vrienden of voor de kinderen is dit super buitenverblijf een feest om te eten en drinken tot de zon ondergaat. Het tuinhuis heeft rondom een glazen pui en heeft terras verwarming en een houtkachel. Gezelliger wordt het niet! Dat dan ook nog de zon ondergaat in de vol op de zuidwest gelegen tuin is nog een groot voordeel. Ook kunt u direct aan de villa op het grote terras zitten en uitkijken op de achtergelegen natuur. Zwanen, spechten, roodborstjes, winterkoninkjes en veel meer zullen uw uitzicht zijn. Kom en geniet niet alleen van de villa maar zeker ook van de unieke locatie! Een beter buitenleven is nauwelijks denkbaar!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.