Perfect onderhouden Finnhouse op eigen eiland

Wij hebben de afgelopen tijd best veel mooie woningen mogen verkopen in het uniek gelegen Rijk der Duizend Eilanden. En ook dit Finnhouse bieden wij u heel graag aan. Perfect onderhouden, met een hele ruime garage waar een camper ook qua hoogte goed in past. Rondom water en een tuin waar u ‘s zomers volop van zult genieten. Deze eigenaren hebben er vanaf het begin gewoond en hebben met veel liefde en aandacht het huis gebouwd en onderhouden.

Het eigen eiland is maar liefst 1125 m2 groot, heeft een prachtig aangelegde bloementuin, heeft een ruime oprit voor meerdere auto’s,  en binnen is het als nieuw. Kom het zelf ervaren, wonen in een Finnhouse is sfeervol, duurzaam en uniek.

Kom binnen:

Opstap naar de entree, meterkast en garderobe. In de ruime hal is tevens de toegang naar de keuken, inpandige garage, toilet, bijkeuken waar de wasmachine/ wasdroger aanwezig zijn,  met een deur naar het terras voor de ochtendzon en het botenhuis. Vanuit de hal is de trapopgang naar de eerste verdieping.

Doorlopen naar de woonkamer - zodra u binnenkomt voelt u direct: hier zou ik willen wonen! Licht, sfeervol, goed onderhouden, ruim en een woonkamer met gietvloer en vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heeft u direct contact met de tuin en het water, werkelijk een prachtig uitzicht op een tuin waar u alle kleuren gaat tegenkomen gedurende het gehele seizoen. Via een loopdeur kunt u naar de tuin. Vanuit de woonkamer loopt u naar de keuken. De keuken is apart, maar heeft wel contact met de woonkamer. De keuken is perfect, van alle gemakken voorzien en geplaatst in 2014. Ook in de keuken zult u graag verblijven omdat het een kookeiland heeft met zitgedeelte waar u met een kopje koffie, thee of glas wijn heerlijk kunt genieten van het, ook hier weer, prachtige uitzicht.

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers, een sauna en een royale badkamer aanwezig. De slaapkamers zijn zonder uitzondering goed van grootte en een slaapkamer heeft een eigen balkon. Natuurlijk hoort bij een Finnhouse een sauna!  Thuiskomen en ontspannen in uw eigen sauna - wat wil een mens nog meer? De badkamer is royaal, heeft een ruime inloopdouche met dubbele wastafel.  

Tweede verdieping:

Deze is bereikbaar via een vlizotrap. Ruimte genoeg om de niet dagelijkse zaken op te kunnen bergen.

Garage:

Dit Finnhouse heeft een ruime garage waar een camper in past. De huidige eigenaren zijn fervent camperaars dus zij hebben een vooruitziende blik bij het bouwen gehad. Ook een winterstalling voor de boot, wanneer deze uit het water moet, is in deze garage mogelijk. Natuurlijk kunt u er nog veel meer in kwijt, dat laten wij u graag zien. De garage is binnendoor bereikbaar en heeft openslaande deuren.

Buitenleven:

Waar zullen we beginnen? Deze mensen hebben er in de loop der jaren een waar paradijs van gemaakt. Prachtig onderhouden tuin, bloemen in alle kleuren en tijden, beregening uit omliggend water, geen buren aan de achterzijde en volop zon. Varen, en onlangs natuurlijk nog geschaatst, het kan hier allemaal. Buitenleven staat in het gehele Rijk der Duizend Eilanden gelijk aan: ontspannen, natuur, water en thuiskomen. Uw kinderen zullen u dankbaar zijn dat ze in zo’n uniek gebied mogen opgroeien. Vraag het ons, wij wonen er tenslotte zelf ook en vertellen u graag alles over het woon/natuurgebied. Buitenleven op z’n mooist - dat is ook hier het geval.

Tot slot:

Het Rijk der Duizend Eilanden is een uniek woon,- en natuurgebied. Alle straten hebben een vogelnaam en er is een stiltegebied waar u alleen elektrisch mag varen, of met de kano in kunt varen. Unieke eilanden waar nog ouderwets kool en andere groenten worden verbouwd. En dat op 10 minuten van het treinstation van Heerhugowaard. Op 15 minuten van Alkmaar en Amsterdam is in 35 minuten te bereiken.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

 

 

 

 


Bekijk pand op Google Maps.