VRIJSTAANDE VILLA ENERGIENEUTRAAL! AAN DOORGAAND VAARWATER EN IN NIEUWSTAAT! ENERGIELABEL A+++

Deze geweldige, onlangs geheel verbouwde en aan deze tijd aangepaste vrijstaande villa is uniek. Volledig domotica gestuurd, energieneutraal, onder architectuur geheel verbouwd en van alle luxe voorzien. Dat het op een geweldige locatie is gelegen aan doorgaand vaarwater en op een ruime kavel in het prachtige woon/natuurgebied Rijk Der Duizend Eilanden is nog een plus.

U hoeft niets anders te doen dan uw koffers mee te nemen en te genieten.

Werkelijk alles is voor u al gedaan aan de villa. Warmtepomp, maar liefst 60 zonnepanelen en elektrisch aangestuurde aluminium buitenjaloezieën zijn maar enkele noviteiten die zijn aangebracht. De kavel van maar liefst 1785 m2 is perfect aangelegd, heeft aan drie zijde water en is volledig nieuw beschoeid met een prachtig botenhuis.

Oprit voor meerdere auto’s en een carport om minimaal twee auto’s onder te stallen.

Entree:

Hal, vide, toilet, garderobe en toegangsdeur naar de living. De living met airconditioning, is werkelijk om even bij stil te staan! Groot, groter, grootst, met heel veel licht doordat de ramen tot de vloer doorlopen. De waanzinnige living is volledig gestuct en fantastisch afgewerkt. Het cortenstaal wat op verschillende plekken voorkomt is een blikvanger in de living. Er zijn meerdere schuifdeuren naar de terrassen. Ook heeft de living een geluiddempend plafond en zijn er speakers ingebouwd. Alles klaar voor een feestje! Als u bent bijgekomen van de living en het uitzicht naar de parkachtige tuin, draait u zich om en kijkt u de open- en vooral luxe keuken in. Natuurlijk is de keuken van alle gemakken en apparaten voorzien. Het heeft ook een eiland uiteraard. De living en de open keuken zijn een mooi in elkaar overlopend geheel. Bovendien heeft u werkelijk van alle kanten zicht op de rondom gelegen tuin en kunt u niet wachten om verder de villa te bewonderen. Achter en direct aan de keuken is de bijkeuken gelegen. En wat een ruimte heeft u ook hier! Er zijn op maat gemaakte kasten geplaatst en voorzien van 2 no-frost vriezers en nog een riante extra koelkast. Vanuit de bijkeuken kunt u naar buiten en komt u uit onder de carport. Wel zo makkelijk bij minder weer en u wilt droog binnenlopen. De bijkeuken is meer dan ruim genoeg en mogelijk dat u hier zelfs een andere (kantoor) invulling aan wenst te geven.

Eerste etage:

We komen de trap oplopen en van hieruit heeft u een fraai zicht op de entree. Op de eerste etage is het net als op de begane grond, pure LUXE! Er zijn drie slaapkamers, een studeer of werkplek ruimte en een superluxe badkamer met whirlpool en een dubbele regendouche aanwezig. De masterbedroom, met recht noemen we deze geweldige slaapkamer zo, gaat uw verwachting te boven! Niet alleen de afmeting ook de luxe is buitengewoon. Een eigen houtkachel!

Airconditioning, inbouwspots, apart toilet met urinoir, ruime walk-in closet die volledig ingetimmerd is, een frans balkon met geweldig uitzicht naar de tuin. Ook op deze verdieping is alles domotica aangestuurd.  We zien veel mooie villa’s echter deze spant de kroon qua luxe. Perfect verbouwd door architect en bouwer Rick Tauber. Naast de masterbedroom zijn er dus nog twee mogelijk drie slaapkamers waar kinderen of gasten heel blij van worden. Ook deze slaapkamers zijn uiteraard goed afgewerkt. Alles is, koffers meenemen, bed neerzetten en wonen en slapen!

Tweede etage:

Deze etage is met een luxe aluminium schaartrap bereikbaar, hier bevindt zich een grote ruimte welke als opbergruimte kan worden gebruikt en ook om eens kinderen te laten slapen als ze met z’n allen op een zolder willen slapen. Deze verdieping is net als de gehele villa perfect afgewerkt.

Botenhuis:

Het prachtige wooneiland, 1785m2 groot, heeft rondom water en uw boot stalt u eenvoudig in uw eigen botenhuis. Ook gebouwd gelijk met de verbouwing van de villa 2022.Vanuit het botenhuis kunt u wegvaren naar waar u maar wenst. Alkmaar-Amsterdam-Enkhuizen. U mag het zeggen.

Buitenleven:

Buitenleven in het prachtige woon/natuurgebied Het Rijk Der Duizend Eilanden is al bijzonder. En zeker als u een perceel hebt van deze omvang. Overal breed water, drie minuten van het grote meer en vanuit eigen tuin, suppen, zwemmen, varen, vissen en in de winter mogelijk schaatsen maakt het buitenleven een waar voorrecht. Uiteraard alle ruimte voor kinderen, trampoline, eigen boomhut of ook een boot om te varen, het is allemaal mogelijk. Wilt u in de zon zitten? Kies een plek!  U kunt vol genieten van de zon en hebt privacy als u dat wenst. Het buitenleven is een grote glimlach.

Tot slot:

Deze geheel vernieuwde villa (2022) is modern, voorzien van alle luxe. Energie neutraal. Warmtepomp en 60 zonnepanelen. Energielabel A+++.  De villa ligt op steenworp afstand van het dorp en alle voorzieningen als winkels, (sport) verenigingen, scholen zijn op de fiets bereikbaar. Ook het treinstation van Heerhugowaard is fietsend en met de auto op korte afstand. Alkmaar en Amsterdam zijn slechts 15 minuten en 35-40 minuten met de auto. Ruimte, privacy, luxe en ontspannen, het is hier heel eenvoudig. Kom en geniet van leven in de natuur en aan het water!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!  

 


Bekijk pand op Google Maps.