EEN KANJER VAN EEN VILLA AAN DOORGAAND VAARWATER IN HET UNIEKE RIJK der DUIZEND EILANDEN.

Bent u op zoek naar een riante villa, waar letterlijk alles ruim is. De living, de 4 enorme slaapkamers, mogelijkheid tot 5, de badkamer, de garage, het botenhuis en natuurlijk de kavel met aan drie kanten water op maar liefst 1150 m2 eigen grond direct aan doorgaand vaarwater? Dan is dit uw kans!

Smient 4 in Broek op Langedijk is traditioneel gebouwd en geweldig onderhouden. Wij zeggen het bij deze villa heel graag, U kunt er zo in! Dat de villa ook nog eens toekomst bestendig is, voorzien van kunststof kozijnen, is natuurlijk heel fijn. Ook een warmtepomp is al aanwezig. Wij weten het zeker, deze villa is simpelweg geweldig!

U kunt indien gewenst ook kantoor aan huis houden of een vijfde slaapkamer realiseren waardoor de villa levensloopbestendig is. Wij laten het u graag zien.

Ruime parkeergelegenheid op eigen grond, eenvoudig kunt u 4 auto’s netjes parkeren. Ook een botenhuis staat al klaar voor uw boot.

Entree, ruime hal, garderobekast, ruim toilet met bidet, toegang naar de garage en deur naar living. En wat voor een living! Overweldigend ruim en door de vele ramen rondom heeft u direct zicht op het water en de tuin. De living is voorzien van vloerverwarming en heeft gestuukte wanden en plafond met inbouwspots. Heel comforttabel, De living heeft een open keuken. Uiteraard is de nieuwe keuken luxe en voorzien van alle moderne apparaten alles van MIELE. De open keuken heeft een deur naar de zijkant. De living heeft dubbel openslaande deuren naar de tuin. De living is zo ruim dat u eenvoudig deze zou kunnen opsplitsen. Bijvoorbeeld speelruimte of kantoor realiseren. Heel eenvoudig. Vanuit de living loopt naar de bijkeuken waar wasmachine en wasdroger ook goed kunnen staan. De bijkeuken heeft een deur naar buiten en naar de intern bereikbare garage.

Eerste etage:

Op de eerste etage zult u worden verrast door de zeer ruime hal met lichtstraat. Op de eerste etage zijn vier echt ruime slaapkamers. En dan bedoelen we ook ruim! We zien vele villa’s in het Rijk der Duizend Eilanden, echter zo ruim als deze villa zien we niet heel vaak. De master bedroom heeft een balkon. Ook de badkamer met ligbad, badkamermeubel en ruime regendouche is pure luxe. Het toilet, ook weer met bidet is apart in de hal aanwezig. Werkelijk alles is goed doordacht. Naast de vier grootte slaapkamers is er nog een aparte ruimte voor de cv-ketel, ook de aparte inloopkast in de hal is zo ruim dat u erdoor heen kunt lopen.

Tweede etage:

Er is een tweede etage, een goede ruimte voor het opslaan van zaken die u niet dagelijks nodig hebt. 

Botenhuis:

Het botenhuis is in topconditie en heeft een elektrische deur. Goed afsluitbaar en met circa 8 meter aan lengte kunt u een goed sloep eenvoudig kwijt. U kunt deze indien nodig ook uit het water halen. Het botenhuis heeft een zoldertje, en ruimte genoeg om kleine spullen in kwijt te kunnen.

Garage:

De garage is, en dat zien we niet vaak, volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming! U kunt de garage ook gebruiken indien gewenst als kantoor aan huis en of als vijfde slaapkamer. Een absolute meerwaarde. Natuurlijk kunt u hier ook uw auto of oldtimer stallen. De garage is met 18m2 ruim genoeg voor al uw wensen.

Buitenleven:

De tuin ligt heerlijk op het westen. U heeft hier de hele dag zon. Wilt u meer zicht op het water? Dan haalt u de grassoorten eenvoudig weg. Zodat u kunt genieten van het bewegende water terwijl u geniet van de tuin. De grote schuur is voorzien van elektra en water.

Als u het Rijk der Duizend Eilanden niet kent. Dit is een uniek woon/natuurgebied op korte afstand van Alkmaar en Amsterdam. Een geweldig waterrijk gebied waar u uit eigen tuin weg kunt varen naar elke plek in Nederland aan het water. U kunt zich voorstellen dat hier het buitenleven niet alleen vrijheid kent maar ook uniek is. Buitenleven is hier, zon, varen, schaatsen, rust en ontspanning op eigen eiland. Zodra u hier thuiskomt glijdt alle stress direct van u af en gaat u een rondje lopen in de natuur of genieten van uw eigen tuin vol op het zuidwesten! Buitenleven zoals buitenleven bedoeld is! Kom hier wonen en ervaar samen met u gezin wat een weelde het is.

Tot Slot:

Op fiets en loopafstand van de winkels, (sport) verenigingen en treinstation. Op korte afstand van Alkmaar en Amsterdam vindt u deze villa en het uniek woon/natuurgebied. Werken aan huis, of ontspannen na een dag hard werken. Kinderen nog op de fiets naar school helpen, dorpskarakter en een bloeiend verenigingsleven. De villa en het dorp hebben het allemaal voor u.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

 

Kenmerken:

Perceeloppervlakte:                      1150 m²

Woonoppervlakte:                        ca 248 m²

Overige inpandige ruimte:           ca 20 m²

Externe Bergruimte:                     ca 25 m²

Inhoud:                                         ca 933 m

Bouwjaar: 1984, vernieuwd in 2011

Volledig geïsoleerd, vloerverwarming gehele benedenverdieping, nieuwe keuken, Botenhuis, 2009, kas 2015, Energielabel C

Warmtepomp, NIBE Fighter120, 2011

HR-combi Ketel, ITHO Kli-max2, 2011

Ligging aan rustige weg en aan het vaarwater in kindvriendelijke omgeving


Bekijk pand op Google Maps.