Onder architectuur gebouwde villa op eigen eiland!

We mogen u wederom een geweldig gebouwde villa aanbieden aan de Stern 6 te Broek op Langedijk.

Deze onder architectuur gebouwde villa is bijzonder doordat u hier reeds levensloopbestendig zou kunnen wonen. Slaapkamer en badkamer beneden! De indeling is ook bijzonder vanwege de vide welke in de woonkamer aanwezig is en deze villa een moderne, luxe, uitstraling geeft.

Rondom water, natuur aan de achterzijde, mooier wordt het niet! De villa ligt in een mooie straat waar rondom villa’s staan van gelijkwaardige kwaliteit.

De villa heeft een dubbele garage, een kelder en er is een botenhuis. De villa Is vanaf het begin door één familie bewoond geweest en heeft nu opnieuw aandacht nodig (niet bouwkundig) maar dan heeft u ook een villa waar u jaren veel plezier van gaat krijgen.

Kom binnen.

Entree, hal met toilet en meterkast, deur naar de keuken en toegang naar de woonkamer. De woonkamer heeft een aangebouwde serre van kunststof. Ook heeft deze villa rondom het huis volledig kunststof kozijnen! Dus aan duurzaamheid is al gedacht. De woonkamer met openhaard is ruim en licht, heeft een grindvloer en is volledig vloer verwarmd. De half open keuken zult u waarschijnlijk willen aanpassen naar deze tijd toe. U heeft vanuit hier leuk uitzicht op het botenhuis. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken, de kelder en de dubbele garage. De garage is goed geïsoleerd en biedt ruimte om bijvoorbeeld een werkkamer te realiseren.

Vanuit de woonkamer loopt u naar de slaapkamer met badkamer op de begane grond. De slaapkamer is aan de tuinzijde en heeft dubbele openslaande deuren naar de tuin. Wat een prachtig uitzicht heeft u vanuit uw bed! De badkamer heeft een bad, douche, toilet en wastafelmeubel. Ook voor de badkamer geldt dat u deze waarschijnlijk wilt vernieuwen.

Eerste etage:

Vanaf de vide heeft u een prachtig uitzicht op de living. De vide is ruim en links en rechts van de vide zijn de slaapkamers en de badkamer gelegen. De slaapkamer aan de linkerkant is heel ruim. Hier zouden er ook twee gemaakt van kunnen worden. Naast deze slaapkamer is de tweede badkamer. Ook deze badkamer heeft een toilet, wastafel, ligbad en douche.  De slaapkamers aan de rechterkant van de vide zijn aaneengesloten. Deze kunnen eenvoudig los van elkaar gemaakt worden zodat u twee volwaardige slaapkamers heeft. 

Tweede etage:

Dit is een zeer ruime opbergzolder die doormiddel van een vlizotrap bereikbaar is. Deze etage is echt ruim en heeft alle ruimte voor zaken welke u niet dagelijks nodig heeft.

Garage:

De villa heeft een dubbele garage met twee elektrische deuren. Deze binnenruimte meet circa 30 m² en biedt naast een auto, welke u mogelijk binnen wilt zetten, meer dan genoeg ruimte voor fietsen en andere zaken. De garage is goed geïsoleerd en heerlijk warm omdat ook de CV installatie hier aanwezig is.

Kelder:

Er is separaat een kelderbak gebouwd. Deze is gelegen naast de bijkeuken en later gebouwd dan het huis. De kelder biedt, als bijvoorbeeld wijnkelder, genoeg ruimte om al uw flessen te stallen maar ook andere opslag is hier vanzelfsprekend mogelijk. De kelder heeft een afmeting van circa 22 m².

Buitenleven:

Over het buitenleven in dit prachtige woon/natuurgebied kunnen we u alles vertellen. Wij wonen er tenslotte zelf ook! Water, natuur, varen, schaatsen, zon en genieten. Daar staat het buitenleven voor in het Rijk Der Duizend Eilanden. Een boot aan huis, overal naar toe kunnen varen, of dat het nabij gelegen meer is, of Alkmaar en verder, het kan allemaal vanuit de eigen tuin. Achter deze kavel is een klein natuureiland, waar ‘s zomers tot heden rabarber wordt verbouwd. Als u een fles wijn op de steiger zet, krijgt u een mandje rabarber retour! Mooi toch.

Tot slot:

Deze villa is door de huidige eigenaren gebouwd en bewoond. Natuurlijk gaat u hier uw eigen smaak aanbrengen en zult u een aantal zaken aanpassen aan deze tijd. In dat geval kunnen wij u melden dat elke euro welke u eraan zult besteden, goed besteedde euro’s zijn. Deze villa is goed gebouwd, steen met betonnen vloeren, rondom kunststof kozijnen en heeft energielable B. De kavel is met circa 1180 m² inclusief water een mooi eiland welke heerlijk zonnig is. U woont in een geweldige omgeving waar wonen en recreëren hand in hand gaan. Waar u rust, ruimte en voor de kinderen een omgeving heeft welke uniek te noemen is.

Scholen, (sport) verenigingen, winkels zijn op fietsafstand bereikbaar. Ook het treinstation is op fietsafstand. De stad Alkmaar op 15 minuten rijden en Amsterdam is ook eenvoudig bereikbaar. 35 minuten.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.


Bekijk pand op Google Maps.