GEWELDIG HERENHUIS. 12 ZONNEPANELEN EN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM!

Dit herenhuis is niet alleen geweldig gebouwd in de jaren 30 stijl (DE GEUS BOUW), het ligt ook in de leukste wijk van Alkmaar het Emmakwartier. Het is geweldig onderhouden, u hoeft alleen uw kleuren mogelijk aan te passen en u kunt wonen! Wat een heerlijk vooruitzicht.

Op werkelijk loopafstand van het bruisende centrum van Alkmaar, ligt dit energiezuinige herenhuis, met een ruime living, open keuken en openslaande deuren naar de tuin. In totaal zijn er maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers. Pure luxe! Naast de slaapkamers is er ook een aparte ruimte waar wasmachine, wasdroger en de cv-installatie staan. De stadsvilla is zeer ruim en heeft alle hedendaags comfort.

Kom Binnen,

Entree, ruime hal, meterkast, toilet en trapkast. Deur naar de zeer ruime living. Zodra u binnenloopt wordt u aangenaam verrast door de prachtige stenen vloer welke als een jas bij de villa past. De living heeft hoge plafonds is heel goed afgewerkt en heeft een open keuken. Uiteraard is er vloerverwarming. Ook zijn alle wanden en plafonds gestuukt. De open keuken is natuurlijk van alle moderne apparaten voorzien. Onder andere, vaatwasser, koelkast, vriezer, er zijn twee ovens waarvan er een combi is met een magnetron. De open keuken voelt als een echte leef keuken. Hier zult u vaak zitten al dan niet met de kinderen of vrienden en familie. De leef keuken is een fijne plek om even bij te praten en een eerste kopje koffie te drinken. Deze ruimte, woonkeuken en zitgedeelte is geweldig, heeft een gezellige gashaard en openslaande deuren naar de achtertuin. 

Eerste Etage:

Op de eerste verdieping zijn de eerste drie slaapkamers aanwezig. In totaal zijn er vijf slaapkamers! De slaapkamers op de eerste verdieping zijn goed van grootte, twee kamers hebben een vaste ingebouwde (kleding) kast. De masterbedroom is met ongeveer 20 m2 een echte masterbedroom. Ook de slaapkamers zijn direct klaar voor gebruik. Eigen kleuren aanbrengen en slapen maar!   Op de eerste verdieping is de eerste van twee badkamers en een apart toilet aanwezig. De badkamer is voorzien van vloerverwarming, heerlijk natuurlijk, dubbele wastafel en inloopdouche. De gehele badkamer is volledig betegeld en is neutraal van kleur. 

Tweede Etage:

Dit prachtige en statige herenhuis heeft maar liefst twee volwaardige etages. Op de tweede etage zijn de vierde en vijfde slaapkamer gelegen. Ook de tweede badkamer is hier aanwezig. De badkamer is voorzien van een heerlijk bad, 3e toilet en dubbele wastafel. Ook deze badkamer is hoogwaardig afgewerkt en klaar voor gebruik. De slaapkamers zijn perfect afgewerkt en goed van grote. Naast de slaapkamers en de tweede badkamer is op deze etage ook een aparte ruimte waar u de wasmachine, wasdroger kunt plaatsen. Ook de CV is in deze ruimte geplaatst. De tweede etage is ook een etage om indien van toepassing, thuiswerkplekken te realiseren. Een mooie stadse villa waar wonen en thuiswerken goed mogelijk is! Weer een plus!

Buitenleven:

Het buitenleven beperkt zich niet alleen tot de zonnige tuin direct aan de villa! Op loopafstand is ook het park “de Hout”. Ook daar heeft u een goed buitenleven. De tuin biedt u veel privacy en heeft ruimte genoeg om te relaxen. Ook een barbecue of een lange tafel om lekker wat aan te kletsen of zoals nu een kippenhok voor de eitjes, het buitenleven aan deze villa biedt het u. Lopend een terrasje pakken, over de singel varen, op de fiets naar het strand en de duinen is allemaal heel eenvoudig vanuit dit centraal gelegen herenhuis mogelijk!

Tot Slot:

Dit herenhuis is modern en van alle gemakken voorzien. 12 Zonnepanelen. Gebouwd in 2017. Gelegen in een zeer gewilde woonomgeving.  Parkeren met parkeervergunning (72.40 per jaar) direct voor de deur. Werkelijk alles is lopend of op de fiets bereikbaar. Ook restaurants, terrassen, bioscoop en theater de Vest zijn op loopafstand. Treinstation is tien minuten fietsen en de randwegen van Alkmaar zijn slechts op drie minuten afstand bereikbaar. Een stadsvilla welke alles te bieden heeft in een bruisende stad en de kust en duinen als extra op fietsafstand!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!

 


Bekijk pand op Google Maps.