Wij kunnen met een gerust hart zeggen: één van de mooiste locaties in Alkmaar!

Recht tegenover de zeer bekende Molen van Piet en aan de mooie Alkmaarse Singel, bieden wij u dit karakteristieke herenhuis aan.

Dit herenhuis heeft een living, keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer en een kleine tuin op het westen. Het herenhuis is in 2003 gerenoveerd met behoud van details. ( isolatie, volledig dubbelglas, dakisolatie, vloerisolatie en plafondisolatie, elektra 9 groepen met dubbele aardlekschakelaar, verwarming, warm water door middel van CV ketel 2003, retour leiding systeem anti legionella en direct warm water ).

Indeling:

Entree; vanuit de entree heeft u een deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een fenomenaal uitzicht op de Singel en de Molen van Piet. De woonkamer is heel licht en heeft hoge plafonds. De woonkamer heeft een schouw en openslaande deuren naar de achter gelegen, zeer zonnige tuin. De keuken is nieuw en alle moderne apparaten zijn aanwezig. Ook de keuken is licht van kleur en heeft een bergkast en aansluitend een bijkeuken. In de bijkeuken is een wasmachine en wasdroger-aansluiting en de CV ketel is hier aanwezig.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. De badkamer is opnieuw betegeld en is zo goed als nieuw. De badkamer heeft een ligbad, regendouche, toilet en wastafel. De slaapkamers zijn ruim en ook op de eerste verdieping is een dakterras aanwezig. De ramen hebben aan de voorzijde driedubbel glas.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap gaat u naar de tweede verdieping, waar nog eens twee slaapkamers aanwezig zijn van goed formaat. Een van de slaapkamers heeft een dakkapel.

Het herenhuis is van circa 1900, is gemoderniseerd en heeft nog enkele details van vroeger welke bij dit huis passen. Het betreft een karakteristiek huis welke goed is afgewerkt, op een unieke locatie die (bijna) niet voorkomt! Dit Alkmaarse herenhuis kijkt op de Alkmaarse Singel. De binnenstad ligt werkelijk aan uw voeten; binnen 3 minuten bent u in het geliefde centrum van Alkmaar. U kunt parkeren voor de deur, het station is op 10 minuten fietsen en uw bootje ligt aan de overkant in het water. De kust en de duinen liggen ook nog eens op fietsafstand.

Interesse gewekt?  U bent van harte welkom!

  


Bekijk pand op Google Maps.