BIJZONDER WONEN EN EEN B&B!  OF KINDEREN EEN EIGEN PLEK GEVEN? VOORHAVEN 115 EDAM IS UNIEK WONEN, WERKEN EN GENIETEN!

Niet standaard en toch omarmt dit karakteristieke woonhuis u direct. Het is werkelijk een lust voor het oog en in perfecte staat. Dat het meerdere mogelijkheden kent en u kunt kiezen om het prachtige grachtenpand volledig te bewonen met uw gezin of dat u de huidige Bed en Breakfast wilt voortzetten om de kosten laag te houden, is aan u. Ook is het een mogelijkheid om, als u oudere kinderen heeft, hen een aparte woning in het huis te geven. Dan slaat u twee vliegen in een klap. Het goed verzorgde grachtenpand staat midden in Edam, Water voor de deur, bootje wellicht? En alle voorzieningen winkels, terrassen, scholen zijn op loopafstand of eenvoudig bereikbaar op de fiets. Hier mogen wonen in dit karakterpand verrijkt zeker uw leven, is apart en ook voorzien van alle comfort.

Kom Binnen:

Hier begint u een bezichtiging welke u gaat verrassen, verbazen en een glimlach zult brengen, de hoogte, de geweldige ruimte op de begane grond is even bijkomen. Ook wij zijn onder de indruk dat de huidige bewoners er een mooi geheel van hebben gemaakt. Voor dit geweldige grachtenpand staan is al indrukwekkend, binnen is een woonwereld waar menigeen jaloers op gaat zijn.  De zeer royale leef keuken is uiteraard van alle hedendaagse apparaten voorzien. Eigenlijk heeft u een grootte tafel nodig waar u met de kinderen, familie of vrienden lang aan zult zitten, Terwijl u kookt neemt u ook deel aan de gesprekken aan de keukentafel. Ondanks de ruimte doet het warm aan en zult u even nodig hebben om het in u op te nemen. Vergeet niet te genieten!  Vanuit de leef keuken loopt u naar de woonkamer welke tuin gericht is. U kunt bijvoorbeeld de ruimte ook nog opdelen door op maat gemaakte stalen deuren te plaatsen tussen woonkeuken en woonkamer. Dit zou hier perfect passen. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de zonnige tuin. Vanuit de woonkamer loopt u naar de hal welke een trap naar de eerste verdieping heeft en de garderobe en het toilet is hier aanwezig.

BED EN BREAKFAST:

Dit gemeentelijk monument heeft op dit moment een eigen B&B. zeer gewild en uiteraard houdt het uw kosten laag. Natuurlijk kunt u anders beslissen en deze aparte B&B ook gebruiken om eigen kinderen in te laten wonen. Ouders of schoonouders kan uiteraard ook! Werken aan huis met een eigen ingang? Ook dat is in dit royale pand zeker mogelijk. De keuze is aan u. wij vertellen u graag over de mogelijkheden. De B&B heeft nu een eigen opgang, Badkamer, keuken, wonen, slapen en een vrij uitzicht over de gracht. Het is een gewilde en veel geboekte B&B. kosten laag houden? Dan is dit een uitstekende kans.

Eerste Verdieping:

Naast de B&B is er ook een aparte verdieping waar drie slaapkamers zijn en een badkamer. Uiteraard in de stijl van het pand, niet te recht en niet te standaard. Hier zien wij de prachtige en authentieke balken lopen die het pand zo karakteriseren. Alle slaapkamers zijn goed van grote en prima onderhouden. De masterbedroom is met recht een grootte slaapkamer. Weelderig van kleur en alle ruimte voor kleding, bed en kasten. Ook de overige twee slaapkamers zijn op uw eigen kleur na zo te betrekken. De badkamer heeft een toilet, wastafel en ruime inloopdouche. Een stenen vloer (vloer verwarmd) en de douche is geheel betegeld. De stijl past uiteraard helemaal bij dit fraaie grachtenpand.

Buitenleven:

Aan de achterzijde ligt een zonnige en ruime tuin. Daar kunt u in alle rust en privacy genieten van een eerste kopje koffie in de ochtend en met familie of vrienden in de middag aan een lange tafel genieten van een glas wijn en daarna wellicht samen eten. Meer dan genoeg ruimte en vooral privacy. Het buitenleven is niet alleen in de achtertuin. Ook voor het grachtenpand waar water is gelegen kunt u mogelijk een boot aanleggen en heerlijk varen in de directe omgeving. Het buitenleven is ook, op loopafstand de terrassen en restaurants, zodat u een buitenleven hebt welke verder gaat dan alleen uw tuin. Edam is zo schilderachtig en bijzonder wonen en heeft ook nog een buitenleven in de directe omgeving waar menigeen jaloers op is. Kom en ervaar het zelf!

Tot Slot:

Bent u op zoek naar iets bijzonders, in een geweldige leefomgeving. Pittoresk en ook dicht bij de grote stad Amsterdam, een buitenleven waar u alle hectiek van de dag snel vergeet. De scholen, winkels en andere voorzieningen allen op loop of fietsafstand zijn en waar water voor de deur een extra dimensie geeft. Dan is Voorhaven 115 te Edam uw aandacht meer dan waard.

 

Kenmerken

·       Unieke karakteristieke woning aan doorgaand vaarwater met B&B

·       Bouwjaar: 1900

·       Perceeloppervlakte: 239 m²

·      Woonoppervlakte: circa 247 m²

·       Inhoud: circa 977 m³

·       Vloerverwarming benedenverdieping

·       Vier slaapkamers.

·       Twee badkamers en een ligbad in de masterbedroom

·       Heerlijke zonnige stadstuin op het zuiden gelegen met achterom.

·       Energielabel: C

·       Volledig eigendom

 

 

 


Bekijk pand op Google Maps.