Wij bieden u een unieke kans om op een mooie locatie in Bergen (NH) te wonen!

Deze uitgebouwde eengezinswoning met extra dakopbouw is gelegen in de ruim opgezette wijk Saenegheest voorzien van 5 slaapkamers, 2 badkamers, een dakopbouw en aparte werkkamer in de tuin met schuur! De woning is in 2010 geheel vernieuwd. Nieuwe electra, stucwerk, nieuwe keuken, badkamer en er is een aanbouw gerealiseerd.

De woning is op dit moment verhuurd. De huurovereenkomst loopt af vandaar dat deze mooie woning in de verkoop komt. (De meeste binnenfoto’s zijn van voor de verhuurperiode)

De ligging van de woning is ideaal. Gelegen in een rustige, prettige woonwijk in de directe omgeving van winkels en scholen. Het dorpscentrum van Bergen met al haar gezellige terrassen en restaurants op slechts 5 minuten fietsen. En deze woning ligt ook nog eens op fietsafstand van duinen, zee en het strand. BERGEN HEEFT HET!


Begane grond:

Via de voortuin bereikt u de hal met meterkast. Vanuit hier hebt u toegang tot de riante woonkamer met laminaat vloer (Op de foto is de oude vloer nog te zien) en veel licht inval. Vanuit de woonkamer heeft u direct contact met de aan de achterzijde gelegen open keuken. De keuken is modern en van alle gemakken voorzien. De keuken heeft inbouw spots en alle wanden en plafonds van zowel de woonkamer als de keuken zijn gestuct. Vanuit de keuken heeft u door grote ramen goed zicht op de besloten tuin.

In de woonkamer is een aparte hal naar het toilet en de trap naar de eerste verdieping.


Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de eerste badkamer gelegen. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot het dakterras. Twee van de drie slaapkamers zijn ruim, de derde is kleiner. De badkamer is heel strak afgewerkt en voorzien van wastafel, douchehoek en 2e toilet. De badkamer is tot het plafond betegeld en neutraal van kleur.

Tweede verdieping:

Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping, hier zijn nog eens 2 slaapkamers en een extra badkamer aanwezig! De slaapkamers zijn beide ruim en goed geschikt. De 2e badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Ook deze badkamer is neutraal van kleur en goed afgewerkt.

 

Buitenleven:

Dit woonhuis heeft een besloten zonnige achtertuin met een overkapping. De overkapping zorgt dat u droog naar uw “werkplek” kunt lopen. Heel bijzonder gedaan. Er is genoeg ruimte om hier een plek te creëren waar u lekker van de zon kunt genieten. De achtertuin heeft een eigen achterom welke uitkomt op een pleintje. Heel geschikt als speelterrein omdat het zo goed als autovrij is. Vanuit de achtertuin loopt u zo het iets verder gelegen land in. Heerlijke wandelingen maken vanuit eigen tuin is eenvoudig te doen. Bergen is uniek om haar vele mogelijkheden. U fietst werkelijk vanuit uw eigen huis zo naar het centrum met haar terrassen, gezellige restaurants en vele winkels. Niet voor niets noemt men het “Bergense heerlijkheid”. Naar Zee, Duin en Bos? U stapt simpel op de fiets. Beter wordt het niet.

 

Tot slot:

Zoekt u een fijn leefhuis, met veel ruimte, verbouwd in 2010, van alle gemakken voorzien waar u en uw gezin van kunnen genieten? Dan hebt u het gevonden! Wacht niet te lang.

U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.