Vrijstaande villa aan doorgaand vaarwater met garage.

Aan de Winterkoning 42 te Zuid Scharwoude hebben wij wederom voor u een stijlvolle villa aan doorgaand vaarwater met royale garage. De villa is gebouwd door de Geus Bouw en is in uitstekende staat. Uiteraard gaat u de villa naar eigen wensen moderniseren en indien u dit doet heeft u ook een villa en locatie die geweldig is. Doorgaand vaarwater, rondom natuur, dicht bij het dorp en ook midden in het Rijk der Duizend Eilanden. Een gewild woon/natuur gebied welke in Noord- Holland uniek is. Waar kunt u varen vanuit eigen tuin? Kinderen in een bootje? Gelukkiger worden ze niet.

Parkeren op eigen grond, ruimte voor meerdere auto’s, ruim perceel van 1040 m² en aan de achterzijde (vaar)water.

Kom Binnen:

Ruime entree met prachtige vide, toilet, meterkast en trapopgang eerste etage. Vanuit de entree is er een deur welke naar de huidige ruime bijkeuken/wasruimte leidt.

Dubbele deuren naar de living. Zodra u binnenkomt in de living wordt u direct gevangen door de ruimte en het heerlijke licht die door vele ramen binnen valt. Lichte afgewerkt, openhaard en fraai uitzicht naar de tuin en het water. Deze originele (gas) openhaard komt nog uit een Frans chateaux vandaan uit de tijd van Napoleon!

 Vanuit de sfeervolle living loopt naar de, zo goed als, open keuken. Het is een ruimte slechts afgescheiden door een kleine muur. Deze is mogelijk te verwijderen zodat het een geheel kan zijn. Dan heeft u echt een royale living met open keuken. Wij weten zeker dat, als dit één ruimte wordt en u een nieuwe keuken overweegt, het een luxe geheel zal worden. Prachtig!

Eerste etage:

De eerste etage kent drie royale slaapkamers en een badkamer welke wij nog niet zo groot zijn tegengekomen in het Rijk der Duizend Eilanden. Zie afmetingen op onze plattegronden. De masterbedroom is ook al heel ruim en heeft met circa 28 m² de afmeting van een hotelkamer. Wel lekker luxe! De overige twee slaapkamers zijn meer dan ruim en daar gaat u, op eigen kleuren of stuckwerk na, niets aan doen verwachten wij. Slapen in de natuur en wakker worden met de vogels, dat is nog eens lekker slapen! De badkamer is werkelijk groot! Deze kan indien gewenst zelfs in tweeën gedeeld kunnen worden. Een voor aan de masterbedroom en een vanaf de gang bereikbaar voor kinderen of gasten. Kortom mogelijkheden genoeg om er een nog mooiere en luxere villa van te maken.

Tweede etage:

Deze is nu bereikbaar door middel van een vlizo trap, maar een vaste trap en mogelijkheid voor een andere invulling is hier zeker denkbaar. Nu is het in gebruik als bergruimte en ook deze verdieping is ruim en hoog! Slaapkamer(s) realiseren met een extra dakkapel zou wellicht mogelijk zijn. net wat uw wensen zijn.

Garage:

Natuurlijk heeft de villa een garage, ook al zetten wij de auto tegenwoordig niet altijd meer binnen, een garage is een fantastische ruimte voor fietsen, en andere zaken welke u hier in wilt stallen. Een auto kan er natuurlijk ook staan. De garage is meer dan ruim genoeg. Ook is hier een douche aanwezig.

Buitenleven:

Wij raken, niet alleen omdat wij er zelf wonen, maar ook omdat wij vele eigenaren mogen begeleiden, niet uitgesproken over dit prachtige woon/natuurgebied. Werkelijk uniek, dat u vanuit eigen tuin weg kunt varen naar waar u wilt, nabij gelegen recreatiemeer(Noorderplas) of naar het natuurgebied (Oosterdel). In het Oosterdel mag u overigens alleen elektrisch varen maar ook met kano en sub is het hier geweldig varen. Buitenleven is hier, heerlijk genieten van uw eigen tuin, de zon en rust. Na een dag hard werken is het hier, ontspannen. Lange avonden met vrienden of kinderen barbecueën, genieten van uw woonomgeving, en of een rondje Duizend Eilanden lopen waar u en dat weten wij zeker een rondje genieten gaat doen. Elke keer weer! Buitenleven in een unieke waterrijke omgeving. Kom het ervaren.

Tot Slot:

De stijlvolle villa welke wij u mogen aanbieden is een goed gebouwde villa met betonnen vloeren en goed geïsoleerd. Natuurlijk gaat u de villa naar eigen smaak en kleur eigen maken. Maar u hoeft er zeker geen grote verbouwing te doen. De villa is dichtbij het dorp gelegen. Ook scholen, winkels, treinstation zijn op fietsafstand. Alkmaar op slechts 15 minuten en Amsterdam met slechts 40 autominuten bereikbaar. Of met de trein nog eenvoudiger. Deze villa is met liefde en zorg bewoond en nu bij ons in de verkoop.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.


Bekijk pand op Google Maps.