INSTAP KLAAR, HOOGWAARDIG AFGEWERKT, ENERGIELABEL A, RUIM PERCEEL.

U zoekt een energiezuinige boerderij villa, waar 17 zonnepanelen ongeveer 5500.kwh per jaar aan stroom opwekken waardoor u energie neutraal kunt zijn. Ook heeft het HR++ glas rondom. Het gas verbruik is, en dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren heel laag. Ook houdt u niet van verbouwen en wilt u het liefst op uw eigen kleuren na de villa zo in kunnen. Dan is Zonnegloren 10 te Heerhugowaard uw villa. Ruim, in nagenoeg nieuwstaat en centraal gelegen ten opzichte van winkels, scholen openbaar vervoer, treinstation en of de randweg naar Amsterdam of Alkmaar.

Werkelijk alles is door de huidige eigenaren goed onderhouden, zij zijn heel precies en laten weinig tot niets aan het toeval over voor u als koper. Zij willen, dat als u van hen koopt, het ook klopt! Hoe mooi is dit.

De boerderijvilla is met 241 woonmeters ruim, Zodra u binnenstapt krijgt u direct het gevoel van, dit klopt! De entree met natuurstenen vloer welke ook doorloopt in de keuken en toilet geeft direct de bevestiging van ik betreed een goed onderhouden villa. Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken, garage en naar de living. De boerderijvilla heeft een ruime living met houten vloer van Beukers. Dus topkwaliteit. De fraaie living met veel ramen rondom en openslaande deuren naar de tuin is licht, goed afgewerkt, heeft inbouw spots en is een living waar u met het gezin of met z’n tweeën fantastisch zult wonen. De aparte keuken is uiteraard van alle moderne apparaten voorzien. De keuken is op uw eigen smaak na zo te gebruiken. Het keukenblad is van composiet. Dat zowel de living als de keuken volledig is geïsoleerd, spreekt voor zich. De bouwkwaliteit is hoog en het lijkt wel of de Villa pas is neergezet. Bouwjaar 2006. Uiteraard heel fijn voor u. geen onverwachtse kosten!  

Eerste etage.

Op de eerste etage zijn maar liefst, drie grote slaapkamers een badkamer, separaat toilet en twee aparte kamers die als thuiskantoor kunnen dienen! Wat een ruimte. Natuurlijk is alles zoals u mag verwachten zeer goed afgewerkt. De twee “kantoor” kamers kunnen ook als slaap of logeerkamers gebruikt worden.  De badkamer is voorzien van bad, douche en dubbele wastafel. Vloer verwarmd. Wat een luxe!   Er is een slaapkamer met extra kleding ruimte. Ook zijn er genoeg kasten in de slaapkamers voor de kleding. Indien gewenst blijven deze achter.

Tweede etage:

Deze fantastische boerderij villa heeft een volwaardige tweede etage. De huidige eigenaar heeft deze nu in gebruik als eigen kantoor. Natuurlijk kunt u hier ook kantoor houden of indien gewenst een slaapkamer van maken. Heel eenvoudig! Naast het kantoor is er genoeg opbergruimte. Ook de cv-installatie is hier geïnstalleerd. Een volwaardige tweede etage, die uiteraard goed is afgewerkt. Eigen kleur en gebruiksklaar!

Buitenleven:

Deze riante boerderijvilla ligt op een ruim stuk eigen grond. U kunt meerdere auto s parkeren op eigen grond. Buitenleven is hier buitenleven in volle privacy en genieten in de zon. De tuin is onder architectuur aangelegd en biedt alles wat u verwacht. Volop ruimte voor meerdere zitjes en een lange tafel om aan te zitten en van lange zomeravonden te genieten. Ook eventuele kinderen kunnen volop spelen en er is ruimte voor een trampoline indien nodig. De huidige tuin is met zorg onderhouden. Kortom niet alleen genieten vanbinnen, maar ook van het buiten!

Tot Slot:

17 zonnepanelen zorgen voor energieneutraal kunnen leven.

Energielabel A.

HR++ Glas Rondom.

Geen Onderhoud te verwachten op korte termijn.

Dicht bij Ringweg naar Alkmaar en Amsterdam.

Treinstation op de fiets bereikbaar.

(SPORT) verenigingen in directe omgeving.

Centraal gelegen.

 

 


Bekijk pand op Google Maps.