UNIEKE KANS. BUITENWONEN OP ZN MOOIST.

Woont u in (een) de stad en zoekt u net als de “edelen” van vroeger een eigen buiten? Dan is dit een kans uit duizenden!

 

Onder de rook van Amsterdam, slechts 6 kilometer buiten de stad en ook varend bereikbaar, ligt Durgerdammergouw 29. Deze unieke locatie heeft een permanente woonvergunning zodat u het hele jaar door kunt genieten. Op het “landgoed” is nu een woning met woonkamer drie slaapkamers, badkamer aanwezig. De woning kan permanent bewoond worden zodat u midden in de natuur kunt wonen en toch alle voordelen van een wereldstad binnen handbereik heeft!  Ook een stenen schuur welke is voorzien van vloerverwarming, en alle voorzieningen voor badkamer en toilet is al voor u gebouwd. De huidige eigenaren hebben er sinds 2008 gewoond en gaan helaas, omdat het wat te klein wordt, met bloedend hart weg. Voor u de kans om op een unieke locatie in Nederland te wonen. Vanaf het eigen perceel vaart u Amsterdam binnen.

De Durgerdammergouw bestaat uit vrijstaande woonhuizen en agrarische bedrijven gelegen tussen de weilanden en nabij natuurgebieden en toch op slechts enkele minuten van de hectiek van de wereldstad Amsterdam. Op korte afstand van de karakteristieke dorpen Ransdorp met een nieuwe basisschool en kinderopvang en Durgerdam. Durgerdam biedt uitzicht over het IJmeer en Kinselmeer. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de biologische "Landmarkt', het winkelcentrum Waterlandplein of Winkelcentrum Boven 't IJ met een groot scala aan winkels en de dagelijkse markt. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A-10. Amsterdam Noord ontwikkelt zich in een razend tempo tot een zeer geliefde woonomgeving met een grote diversiteit aan scholen, sportgelegenheden, horecagelegenheden. De ADAM Toren, filmtheater EYE, en de Noord-Zuid lijn maken van Amsterdam Noord een hotspot met steeds meer allure, en is nog lang niet uitontwikkeld.

Bijzonderheden:
- Prachtig dijkdorp, superligging!
- Grootte kavel circa 2250 m2
- Gelegen op eigen grond
- Parkeren op eigen terrein.
- Circa 6 km tot metrostation Noord (Noord-/Zuid-lijn)
- Basisschool en kinderopvang op korte afstand in Ransdorp.

Wij kunnen ons voorstellen dat uw interesse is gewekt! U bent van harte welkom. 


Bekijk pand op Google Maps.