GROOT GROTER GROOTST! FANTASTISCHE VILLA AAN DE RAND VAN ALKMAAR!

We overdrijven zeker niet, deze vrijstaande villa is groot, heeft grote slaapkamers en een waanzinnige grote tuin aan de zonzijde waar u en uw gezin zeker blij van worden.

De villa is uitstekend onderhouden, heeft uiteraard ook nog een ruime garage zodat u de auto of meerdere fietsen eenvoudig kwijt kunt.

U ziet het wellicht niet direct als u voor deze villa staat, maar laat u verrassen en stap samen met ons naar binnen. Kom en verbaas u over zoveel ruimte en luxe wonen.

Oprit voor uw auto voor de deur.

Entree, ruime hal, toilet, meterkast en trapopgang naar eerste verdieping. Loop door en u komt in de ruime living met open keuken en mogelijkheid tot apart kantoor indien gewenst. Ruimte genoeg!  Vanuit de living heeft u werkelijk een fantastisch uitzicht op de tuin, nou ja tuin, bijna een park. Wij weten zeker dat u ook vanuit de living altijd van het buitenleven zult genieten. De kamer heeft veel ramen welke tot aan de grond toe reiken waar door prachtig licht naar binnen valt. De massieve houtenvloer, openhaard en schuifpui naar het terras maken het helemaal af. De living is zeer royaal en in het achterste deel is gelegenheid tot het maken van een goede werkplek. U kunt deze ook door het plaatsen van bijvoorbeeld een stalen deur afschermen van de living, ruimte genoeg!  De open keuken is natuurlijk van alle gemakken voorzien, vaatwasser, magnetron/oven, koelkast, vrieskast en meer dan genoeg werkruimte in de ruime open keuken.

Eerste verdieping:    

Wij waren bij ons bezoek al verrast, dat zal met u niet anders zijn, kiezen welke van de vier slaapkamer is hier niet nodig, ze zijn allemaal groot! De ouderslaapkamer heeft een oppervlakte van bijna 30 M2! Dat is nog eens een slaapkamer! Vanuit deze slaapkamer heeft u direct toegang tot de royale badkamer. De overige drie slaapkamers zijn zeker allemaal groot genoeg en top afgewerkt natuurlijk. Op uw eigen kleuren na zo te betrekken.  Vanuit de hal op de eerste verdieping is de ruime badkamer ook bereikbaar. De badkamer is voorzien van een toilet, bad, aparte inloopdouche en dubbele wastafel. Hoe luxe moet het zijn?

Tweede verdieping:

Op de tweede verdieping is de vijfde! Slaapkamer aanwezig. Vijf ruime slaapkamers, vind dat maar eens! Ook op de tweede verdieping een aparte ruimte voor de wasmachine en wasdroger en een aparte ruimte voor de CV. Ook eventuele zaken die u niet dagelijks nodig hebt, kunt u hier eenvoudig kwijt. Zoals gezegd ruimte genoeg!

Garage:

Vanuit de bijkeuken loopt u de ruime garage binnen. Hier zult u ook zien dat wij niet overdrijven en ook hier meer dan genoeg ruimte is voor of alle spullen, hobby of auto. De garage heeft een loopdeur naar de voorzijde.

Buitenleven:

Eindeloos, dat is het buitenleven bij deze villa. Direct aan de living stapt u door de schuifpui het buitenleven binnen. Een groot en nieuw terras waar u een fantastisch zicht hebt op de eindeloze tuin.  In deze tuin kunt u zich helemaal uitleven en ook mogelijke kinderen zullen u dankbaar zijn voor het buitenleven aan huis. Op dit moment is er veel gras en een vijver aanwezig en maakt u zoals wij het beleven een eindeloze wandeling door eigen tuin. Dat er meer dan genoeg ruimte is om een barbecue neer te zetten, kinderspeeltuigen en veel meer is geen vraag. Ook “gewoon” genieten van de prachtige parkachtige tuin is natuurlijk ook een feest. De zon is de hele dag hier aanwezig, groei en bloei is uitbundig en u kunt naar hartenlust uw creativiteit kwijt als het moet. Moestuin aanleggen? Geen probleem, meerdere terrassen realiseren? Natuurlijk kan dit. Eigenlijk loopt u met een trots gevoel door eigen “park” Kortom een buitenleven welke eindeloze mogelijkheden heeft. Bij thuiskomst zult u direct ontspannen door slechts een wandeling door eigen tuin. Kom en geniet.

Tot slot:

De villa ligt dicht bij het stadscentrum van Alkmaar. Op de fiets bereikbaar. Ook winkels, (sport) verenigingen en scholen op slechts 10 minuten van de villa. Het treinstation van Alkmaar Noord is om de hoek. Met 5 slaapkamers, garage en ruim perceel is dit een kans die u niet kan missen!

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!    


Bekijk pand op Google Maps.