KARAKTER, KARAKTER, KARAKTER. WERKELIJK UNIEK HUIS! MET SLAPEN OP DE BEGANE GROND.

Nog een plus van dit pareltje, slapen en baden gelijkvloers. Dat maakt dit karakteristieke, charmante, huis ook uiterst geschikt voor ouderen die gelijkvloers willen wonen. En ook de wens hebben van een zonnige tuin (Zuidwesten) en parkeerruimte op eigen grond.

Wij zijn zelf ongelofelijk enthousiast en trots dat wij dit werkelijk unieke woonhuis met geweldige details aan u kunnen aanbieden. Zodra u binnen bent of de foto’s gaat bekijken zult u het met ons eens zijn. Hier klopt alles. Met oog voor detail gerestaureerd en een lust voor het oog! Om er dan ook nog te kunnen wonen is natuurlijk een feestje. Een geweldige tuin vol op de zon heeft het ook, zodat u én een mooi huis én een fraai buiten hebt midden in ons prachtige dorp. Unieker wordt het niet. Recent zijn er 11 zonnepanelen geplaatst en ook parkeren op eigen grond is voor u geregeld. Toen wij hier de eerste keer binnen kwamen hebben we er even over gedaan om alle details in ons op te nemen.  Zoveel te genieten, dus kom gerust en neem de tijd!  De huidige eigenaar zal u indien gewenst uiteraard graag vertellen over wat er allemaal is gedaan en welke materialen zijn toegepast. Maar dat u geniet staat voor ons vast.

Kom Binnen:

Ruime hal welke grenst aan meerdere vertrekken. We starten in de woonkamer. De woonkamer is al een bezienswaardigheid. Open plafond, balken details, houtbrander en prachtige massief houten vloer. U hebt even tijd nodig om alles in u op te nemen, hadden wij ook! De woonkamer kijkt uit op de Dorpsstraat. De woonkamer heeft naast alle details ook een verdieping welke met een vaste trap bereikbaar is. Mooi lees of tv-hoekje. Het uitzicht vanuit hier is fenomenaal.  Vanuit de woonkamer loopt u naar de “open” keuken. De keuken is ruim en uiteraard voorzien van alle moderne apparaten. Een mooi fornuis staat hier natuurlijk prachtig. Ook is er ruimte voor een eettafel. Ook de keuken past qua stijl helemaal bij dit prachtige huis. U kunt hier al uw kookkunsten rustig uit proberen. De keuken is aan de tuinzijde gelegen en vanuit de keuken is er een deur naar de privacy volle tuin. De tuin, we komen er nog op terug is ook een lust voor het oog.  Ook op de begane grond, het toilet en de slaapkamer en badkamer. De slaapkamer is ruim en heeft ook nog een aparte ruimte voor de kleding, pure luxe natuurlijk. De badkamer heeft een bad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Ook de wasmachine en wasdroger hebben hier een aparte plek.  De gehele begane grond heeft meer dan genoeg ruimte om te wonen en te slapen. En u loopt heel eenvoudig naar de zonnige tuin.

Eerste verdieping:

Natuurlijk is er meer ruimte en op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers aanwezig. Momenteel doet een van de slaapkamers dienst als werkkamer. Ook fijn natuurlijk. De slaapkamers zijn ruim genoeg en keurig afgewerkt. De op deze verdieping aanwezige kast was voorheen de badkamer. Hier kunt u eenvoudig weer een tweede badkamer realiseren. U hoeft hier op eigen kleur na niet veel aan te doen. Verbouwen, hakken of breken al helemaal niet!

Buitenleven:

Dit zeer sfeervolle huis is niet alleen binnen geweldig, ook buiten is het met een zeer zonnige tuin(west) een paradijs. De tuin is breed, is fraai aangelegd en onderhouden. De tuin kent veel privacy. De tuin is echt een verlengstuk van dit karaktervolle huis. We weten zeker dat u ook met dit buitenleven, zeer veel plezier gaat hebben. Meer dan genoeg ruimte en toch geen ”slaaf” van de tuin. Makkelijk in onderhoud en vooral een plek om te genieten. Met een kopje koffie in de hand in de vroege ochtendzon zult u starten met genieten. En dit duurt wat de tuin betreft tot de zon is ondergegaan. Buitenleven zoals buiten leven hoort te zijn.

Tot Slot:

Wij kunnen u nog meer vertellen, echter liever laten we het u met eigen ogen zien! Een goed en karaktervol huis, midden in het prachtige dorp Broek op Langedijk. Waar u kunt varen, waar de verenigingen springlevend zijn en waar alle scholen om de hoek zitten en waar winkelen op de fiets kan. Een dorp welke ook dicht bij Alkmaar ligt, de trein op 10 minuten afstand heeft en Amsterdam op slechts 40 minuten rijden. Waar de tijd soms lijkt stil te staan en waar uw kinderen nog kind kunnen zijn. Broek op Langedijk. Daar voelt iedereen zich thuis. En dan ook nog in huis mogen wonen is een kers op de taart! Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.